hvordan man kan overføre oplysninger fra en gammel til en ny pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-05

Hvis den computer, du bruger , er en ældre model , at opgradere til en nyere pc kan hjælpe dig med at få mere fra hånden . Et problem er dog, at du bliver nødt til at overføre alle de data, du har akkumuleret på din gamle pc , sammen med din fil præferencer , profiler og brugerindstillinger , fra den gamle computer til den nye . Efter rigtige skridt vil gøre det meget lettere at ændre din hardware uden for meget besvær

Du skal bruge: . .
USB tommelfinger drev eller ekstern harddisk


1

Log på din gamle computer og indsæt Windows 7 cd, der fulgte med din nye computer . Højreklik på " Start " knappen eller " Denne computer " ikonet og vælg " Explore ".
2 .
Naviger til cd-rom eller dvd- drev og gå til "Support " mappe . Find " migsetup. exe " fil og dobbeltklik på den for at åbne Windows Overførsel vinduet .
3 .
Klik på " Næste " for at fortsætte og vælge "En ekstern harddisk eller USB- flashdrev " fra listen over valgmuligheder . Vælg "Dette er min gamle computer " og vælge alle de emner , du ønsker at overføre fra den gamle pc til den nye . Klik på " Gem " for at gemme dine indstillinger til den eksterne harddisk eller flash- drev.
4 .
Gå til din nye computer og indsætte USB- flashdrev eller vedhæfte den eksterne harddisk . Klik på " Start "knappen og gå til "Alle programmer ".
5 .
Vælg " Tilbehør "fra listen og gå til " System Tools " menuen . Vælg " Windows Overførsel "fra listen .
6 .
Klik på " Næste " og vælg " En ekstern harddisk eller USB- flashdrev " fra listen af muligheder . Vælg " Dette er min nye computer " og klik på " Ja ".
7 .
Gå til den eksterne harddisk eller USB flash- drev , hvor dine indstillinger er gemt og klik på " Åbn . " Klik " Overfør "og vent til overførslen processen for at fuldføre .


Previous:nothing Next:kalibrering programmer til dell skærme 

Kommentarer

Code:
change