hvordan man kan overføre profiler og indstillinger til en ny pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

En ting , der holder nogle folk tilbage fra at købe en ny computer , er vanskeligheden ved at overføre filer, profiler og indstillinger fra en PC til en anden . I fortiden , ofte opgradering til en ny computer kræves en omfattende sikkerhedskopiering , og en tidskrævende og komplicerede række skridt til at få alle de filer og indstillinger flyttet over til den nye computer . Heldigvis har processen med at flytte profiler og indstillinger fra en computer til en anden er nu en meget enklere

Du skal bruge: .
USB -flashdrev eller en ekstern harddisk .


1 .
Kontroller, du er tilsluttet internettet , derefter indsætte din Windows 7 CD . Må ikke klikke på "Installer nu " valgmulighed .
2 .
Højreklik på " Start "knappen og vælg " Explore " i menuen . Gå til " Support "-mappen på Windows 7 CD og dobbeltklik på " migsetup. exe " fil . Vent til Windows Overførsel vindue for at åbne .
3 .
Klik på " Næste " og vælg din backup enhed . Du kan enten bruge en ekstern harddisk eller en USB- flashdrev til at holde dine indstillinger og profiler .
4 .
Vælg "Dette er min gamle computer "fra listen og vælge alle de emner , du vil overføre til din nye computer . Klik på " Næste " og indtaste et kodeord , hvis du ønsker at password beskytte dine indstillinger. Klik på " Gem " for at gemme filerne på din eksterne harddisk eller USB -drev .
5 .
Gå til den nye computer , skal du klikke på " Start " knappen , og vælg derefter "Alle programmer . " Klik på " Tilbehør "og derefter " Systemværktøjer "og derefter " Windows Overførsel. "
6 .
Klik på " Næste " og vælg "En ekstern harddisk eller USB flash- drev. " Vælg " Dette er min nye computer . " Klik "Ja" og gå til den placering , hvor du gemte dine indstillinger . Klik på " Åbn ". Klik på " Transfer " for at overføre dine indstillinger og profiler til den nye computer .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en tungsten w batteri 

Kommentarer

Code:
change