hvordan man kan reparere en hp officejet printer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-03

En HP Officejet printer er en kopimaskine , printer og fax i ét. Disse printere tilbyder forskellige stilarter og funktioner , afhængigt af model eller " serie " du køber . Officejet printer problemer er uundgåelige , især hvis du har brugt printeren i lang tid . Du skal være i stand til at foretage fejlfinding printer spørgsmål, så de ikke forstyrrer din trykopgaver
1
Check . for fastklemt papir inde i printeren . Tegn på papir-jam problemer omfatter mærkelig støj inde i printeren , " fastklemte papir " fejlmeddelelser eller printeren skubbe tomme dokumenter, når du forsøger at udskrive et dokument .
2 .
Sluk for printeren , og tag netledningen ud af stikkontakten . Fjern det bageste adgang døren i bag på printeren . Rækkevidde for og fjern fastklemt papir inde i produktet langsomt og meget forsigtigt . Dot ikke trække en fastklemt papir fra forsiden af enheden , hvor papiret er skubbet ud . Når du rydder eventuelle papirstop , udskift dækslet og prøv at udskrive et andet dokument . Hvis printeren stadig ikke udskriver , kan en anden faktor, være årsag til problemet .
3 .
Sørg for at USB /parallel -kablet og strømkablet er korrekt fastgjort til deres respektive printer havne . Sluk for printeren , og magt den tilbage på .
4 .
Besøg producentens hjemmeside og se de nyeste opdateringer til din printer driver . Hvis der er tilgængelige opdateringer , skal du hente og installere dem på din computer .
5 .
Tag en tom patron straks fra din computer . Åbn frontdækslet af printeren , vente til transport for at flytte til centrum , og fjern den tomme blækpatron . Udskift den med en ny , ægte blækpatron . Der henvises til brugervejledningen til din printer for specifikke anvisninger om , hvordan du installerer en ny blækpatron .

gode råd og advarsler


 • Bring printeren til det nærmeste HP servicecenter , hvis printeren stadig ikke udskrive dokumenter efter alle dine fejlfinding forsøg .
 • Brug altid kompatible og ægte blækpatroner til din printer . Brug af ikke-originale blækpatroner kan påvirke udskriftskvaliteten og kan resultere i beskadigelse af printeren .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan tage en disk vurdering   

  Kommentarer

  Code:
  change