hvordan man kan reparere mac powerbook baggrundslys

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-09

Dele i en Mac PowerBook er lidt anderledes end de dele, der er indeholdt i en Windows bærbar . For eksempel . den lille kredsløb ( modlys) , der står bag lys til en LCD- skærm i en Windows bærbar er integreret i LCD- skærmen i Apple PowerBook Hele LCD -skærmen skal erstattes i Mac, når baggrundslyset går ud . For at få adgang til displayet , skal du afmontere en stor del af den bærbare computer for at frakoble skærmkablerne . Heldigvis plast demontering processen i Mac er svarer til en Windows- bærbar , så hvis du nogensinde har taget fra hinanden en bærbar computer , bør du ikke have et problem at erstatte PowerBook LCD-skærmen .

Du skal bruge:
Lille flad skruetrækker
. Phillips skruetrækker .
Baby Torx .


1 .
Afbryd den bærbare computer ud af stikkontakten . Fjern alle eksterne enheder og kabler . Afsikrer og fjerne batteriet .
2 .
Fjern gummi stop fra LCD-skærmen i nærheden af hængslerne . Brug en lille flad skruetrækker til at poppe dem ud . Fjern de torx skruer , der er under gummi stopper , ved hjælp af en baby torx . Fjern eventuelle andre skrue du ser langs skærmen . Indsæt en flad skruetrækker i sømmen til at lirke plastik dækker hinanden . Start fra nederste hjørne og bevæge sig op fra side til side . Du er nødt til at fjerne plast kanter og rammer for at få adgang til LCD- displayet .
3 .
Løft plastic ringen er knyttet til LCD omhyggeligt . Dette følger den forreste del af maskinen med dobbeltklæbende tape . Brug en kasse kutter at lette ringen væk fra rammen . Du vil også nødt til at fjerne alle de aluminium tape og afbryde kablet , der sættes i bagsiden af LCD .
4 .
Skru skruerne , der holder skærmen på plads . Generelt er disse findes på hvert hjørne . Brug enten barnet Torx skruetrækker eller stjerneskruetrækker afhængigt af typen af skruen anvendes.
5 .
Fjern plastik hængseldækslet pladen ved at indsætte en flad skruetrækker i pladen søm og nysgerrige det op . Afbryd strømstikket fra bundkortet .
6 .
Løft plast læbe på båndkabelstikket lidt med den flade skruetrækker . Træk forsigtigt ud båndkablet .
7 .
Installer den nye LCD følgende bagsiden af demontering processen .

gode råd og advarsler


  • Pak forsigtigt den nye LCD for PowerBook .


  • Previous:nothing Next:Sådan kører en sikker ftp server på Windows 2003     

    Kommentarer

    Code:
    change