hvordan man kan sammenligne hastigheden på SD-kort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-24

SD kort er hukommelseskort oftest bruges i digitale kamera og video udstyr . Mens alle kortene gøre stort set de samme ting ( hold data ) , gennemførelse af et kort er i høj grad afhængig af hastigheden på den . En langsommere kort kan være en smerte i nogle situationer

Tidende Rating System

Hastigheden på et SD- format er officielt bedømt af " klasser " . For eksempel kan en SD- kortet være bedømt en " klasse 5 "-kortet , mens en anden kan være en " klasse 7 " . Den numeriske rating af hver enkelt klasse er den mindste skrivehastighed af kortet , hvilket dybest set betyder det , hvor hurtigt filer kan oprettes på det . En klasse 2 kort giver en skrivehastighed på mindst 2 Mbps , mens en klasse 10 kort giver 10 Mbps . Fra 2010 , er en klasse 4 kort en standard hastighed .

"X " Scale

Nogle kort vil beskrive sig selv i forhold til en cd-rom-drev , der skriver på 150Kbps . Hvis et kort er vurderet som " 20x ", der står for 1 gange hastigheden på en cd-rom , det skriver på 3. 000 Kbps eller 3Mbps . Denne skala er proportional , så en 100x kort er 5 gange så hurtig som en 20x -kort. Læsehastigheden på kortet er næsten altid højere end skrivehastighed . Vær forsigtig : Nogle producenter vil bruge læsehastighed af kortet , i stedet for skrive hastighed . Vær sikker på at inspicere den faktiske hastighed for hvert før du køber . Fra 2010 , der er fælles hastigheder mellem 13x og 66x .

læse /skrive hastigheder

Du kan også sammenligne læsning og skrivning hastigheder på kort direkte til hinanden . Et kort specifikationer vil blive placeret på emballagen eller være tilgængelig fra fabrikanten . Den " skrive " hastighed på et kort er, hvor hurtigt filer kan oprettes på det , mens " læse " hastighed er, hvor hurtigt filer kan kopieres fra det . Generelt er den læsehastighed lidt hurtigere end den skrive hastighed . Fra 2010 , læse fælles og skrive hastigheder er mellem 4 og 8 Mbps .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en bærbar computer skærm bliver blank 

Kommentarer

Code:
change