hvordan man kan scanne på HP tre-i - en printere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-28

Udover udskrivning eller kopiering af dokumenter , også HP tre- i -én printere giver dig mulighed for at scanne dokumenter eller fotografier . Scanning af et familiefoto eller arbejde dokument kan du gemme en digital sikkerhedskopi til email til venner eller gemme i tilfælde af originalen er gået tabt . De forskellige HP multifunktionsprinteren modeller indeholder HP Photosmart -software, som giver dig mulighed for at foretage ændringer til enhver scannede billede , før du gemmer en endelig kopi til din computers harddisk
1 .
På din computer , skal du klikke på "Start " og navigere gennem " Alle programmer " til " HP " mappe . Klik på " HP Photosmart " ikonet .
2 .
Åbn det øverste plast scanning låg på din tre- i-én printer . Indstil dokument eller billede, du ønsker at scanne forsiden nedad på glaspladen scanning området .
3 .
Ret kanterne af dokumentet eller billedet med pilene nederst til venstre ende af scanning glas for at sikre hele billedet vises i den scannede fil . Luk scanning låget .
4 .
Tryk på " Scan " knappen på kontrolpanelet på højre kant multifunktionsprinter , og vente på det scannede billede eller dokument til at dukke op på HP Photosmart vinduet .
5 .
Hvis det er nødvendigt , skal du klikke på " Roter til venstre "eller " Roter til højre "for at rotere det scannede billede 90 grader i begge retninger . Vælg " Accepter "for at gemme rotation ændringerne .
6 .
Vælg " Crop " mulighed, hvis du ønsker at skære ud en del af billedet . Klik et vilkårligt sted på billedet og træk på tværs af at tegne et rektangel over den del af det scannede billede , du ønsker at beholde . Klik på " Accepter " for at skære ud i resten af billedet .
7 .
Skriv det navn , du vil bruge til det scannede dokument i tekstfeltet og klik på " Gem ".

gode råd og advarsler


  • HP Photosmart -softwaren indeholder også en mulighed for automatisk at fjerne " røde øjne "-effekt fra fotografier. Klik på " Red Eye "linket i højre side af skærmen , og klik på zoom -knapperne til at vælge øjet , der skal ændres . Klik på den rektangel , der vises over øjet og træk til venstre eller højre for at ændre niveauet af røde i øjet . Vælg " Accepter "for at gemme ændringerne i billedet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan hente slettede filer på en hoppe -drev     

    Kommentarer

    Code:
    change