hvordan man kan skifte til S1 dvaletilstand i bios

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-14

Placering computeren i dvaletilstand er en måde at spare energi ved at reducere forbruget af et fuldt aktiveret system . Desuden giver sleep mode dig mulighed for at skære ned på den tid, til at genstarte dit system , når du lukke den helt ned i perioder , hvor du systemet ikke er i brug . Indstilling af din computer for slumretilstand kræver, at du ændre et par indstillinger i din systemopsætning BIOS , som kan tilgås under system boot . Det tager ikke lang tid , og den nye dvaletilstand er umiddelbart tilgængelige, når du foretage ændringen , reducere energibehovet til dit system , næste gang du har behov for at forstærke væk i en længere periode .
1 .
Tænd computeren og gå ind i systemets BIOS ved at trykke på den viste tast i løbet af computerens startrækkefølgen. I de fleste BIOS -programmer , knappen er " F2 "eller " Slet "
2 .
Brug piletasterne på tastaturet for at fremhæve Power Management Setup indstilling øverst i BIOS hovedmenuen . Tryk på " Enter " for at åbne strømstyring setup skærmen.
3 .
Indstil systemet for brug af S1 dvaletilstand . Flyt piletasterne til at vælge ledelsen indstilling og derefter bruge " + " og "-" . nøgler til at foretage dit valg
4
Vælg " Enabled " mulighed for ACPI funktion , og . vælg derefter " S1 " for ACPI Standby stat . Vælg " Deaktiveret " for både " Wake on Ring "og " Wake on LAN " muligheder for at forhindre, at dvaletilstand er deaktiveret af systemet på grund af netværksaktivitet.
5 .
Tryk på " F12 "for at gemme og afslutte BIOS Setup Utility . Efter exit . systemet vil genstarte med de nye indstillinger på plads
6 .
Genstart Windows , og tryk på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " og vælg derefter " Power Options ". Klik på " Skift indstillinger ". Vælg den tid , du ønsker at computeren skal vente , efter de sidste input før ind dvaletilstand fra pull -down menu ved siden af " Sæt computeren på vågeblus . " Tryk på " Gem ændringer " knappen for at gemme det valgte tidspunkt . Windows skal bruge dvaletilstand valgt i BIOS efter den tildelte tid går med noget input fra din side .

gode råd og advarsler


  • S1 sleep mode er den første niveau af søvn proces . Selvom det ikke er så energieffektive som andre dvaletilstande , efterlader det din computer hurtigt til rådighed til brug ved at opretholde CPU og RAM operationer , men at lukke ned harddisken og skærmen.


  • Previous:nothing Next:vista kompatible eksterne backup -drev     

    Kommentarer

    Code:
    change