hvordan man kan spore din bærbare computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-20

Du bærbare er en af de mere dyre ting , som du kan tabe styr på. Har din bærbare computer på et bord på en kaffebar gåtur til hurtigt at genopfylde din kaffe og din bærbare kan blive stjålet . Ikke nok med at du mister dine økonomiske investering i udstyr, men du er i risiko for at få dine personlige data kompromitteret samt
1 .
Vælg en tjeneste til at overvåge din bærbare whereabouts , når den forsvinder . Mange virksomheder er til for at hjælpe dig med at finde den forsvundne bærbare computer, når det forsvinder . Nogle opkræver et månedligt servicegebyr andre er gratis .
2 .
Register med et af disse selskaber , og tilføje din bærbare computer til din konto . Disse tjenester giver dig mulighed for at tilføje flere enheder .
3 .
Installer en lille klient -software på den bærbare computer , der kører i baggrunden . Denne kunde normalt ophold skjult .
4 .
Når din bærbare computer går online den sender et lille msg til serverne af tjenesten og fortæller dem , hvor du er . Dette sker hver gang computeren har en internetforbindelse .
5 .
Når din bærbare computer går mangler du blot logge på hjemmesiden for din service og oplyse dem om tabet . Sporingen data kan hentes og gives til retshåndhævelsen .
6 .
Shred dine data , er en kommando , der kan udføres på afstand , mens opsvinget er på vej . Mange tilbyder også en funktion som " Shred ud hentning "for at sikre mod privatlivets fred kompromis .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en bærbar dvd -afspiller 

Kommentarer

Code:
change