hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en ian lcd projektor

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-15

NEC producerer deres LCD -projektorer med beregne tilslutningsmuligheder i tankerne . Takket være en inkluderet computer-i VGA -port , kan du tilslutte din bærbare computer direkte til projektoren . Efter tilslutning , tilføjer projektoren til din bærbare computer display system som en ekstra skærm giver dig mulighed for at bruge projektoren som en præsentation anordning , der kan billedstørrelser op til 300- inches . Hertil kommer , kommer mange af NEC 's LCD projektorer er udstyret med en forstærket højttaler , der vil acceptere lyd direkte fra din bærbare computer , øge en bærbar er ofte små audiofunktion til fylder rummet med kapacitet.

Du skal bruge:
VGA monitor kabel
. 3 .
5 mm lydkabel .
Skærmdriveren .


1 .
Tilslut en VGA- skærm -kabel til VGA ud af din bærbare computer . Fastgør kablet på plads med de to skruer på siderne af kabelstik . Tilslut og fastgøre den anden ende af skærmen kablet til computeren i porten på din NEC LCD -projektor .
2 .
Sæt 3,5 mm højttalerkablet stik i højttalerne produktionen af din bærbare computer . Sæt den anden ende af ledningen i Audio In -porten på projektoren .
3 .
Fjern objektivdækslet fra projektoren og derefter trykke på afbryderknappen for at tænde for projektoren . Vent til den grønne strøm indikator til at begynde at vise , at projektoren er klar til brug .
4 .
Tænd for strømmen til din bærbare computer og vent på systemet til at starte op til skrivebordet .
5 .
Tryk på " Source " knappen på projektoren og derefter bruge piletasterne på projektoren for at markere "Computer " i menuen Kilde . Tryk på " Exit " knappen for at gemme dit valg .
6 .
Vent til dit operativsystem for at opdage projektoren som en ekstra skærm . Hvis dit system ikke finder så skærm, så registrerer projektoren manuelt ved at klikke på " Start "knappen og vælge " Control Panel " . Vælg " Tilføj en enhed " under Hardware og lyd afsnittet, og følg enheden installationsvejledning til installation af en driver til at anerkende projektoren . Download skærmdrivere specifikke for din LCD -model fra NEC 's hjemmeside , der ligger i den tekniske support afsnit under "Produkter " .
7 .
Højreklik på et tomt sted på skrivebordet og vælg " Screen Resolution ". Vælg " Dupliker disse skærme " at klone skrivebordet på projektoren , fremspringende det samme billede som det, der vises på din bærbare computer skærmen , eller vælge " Forlæng disse skærme "for at tilføje projektoren skærmen som ekstra plads på skrivebordet . Tryk på " Hold ændringer " knappen for at bekræfte displayet valg . Tryk derefter på " OK "for at gemme de nye indstillinger . Bruge projektoren som skærm ved at flytte et objekt på skrivebordet til projektoren rummet ved hjælp af musen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en mappe 

Kommentarer

Code:
change