hvordan man kan tilslutte en mac mini til en Onkyo receiver trådløst

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-23

Den kompakte størrelse af Mac mini gør det velegnet til placering på en hylde eller endda i et skab , snarere end at have det på en computer bord . Slut Mac mini 's video og lyd trådløst til en Onkyo receiver for at videregive video til en HDTV og lyd via hi-fi højttalere . At forbinde et Mac mini trådløst , kan du bruge en radiofrekvens ( RF ) sender og modtager sæt . En række af disse enheder er tilgængelige fra computeren eller elektronik butikker . Alle arbejder på samme måde som trådløst overføre video og lyd fra en computer som Mac mini til en audio receiver som en Onkyo . Ingen special værktøj er påkrævet

Du skal bruge: .
2 HDMI -kabler
RF audio sender /modtager sæt .
Onkyo forstærker fjernbetjening .


1 .
Sæt den ene ende af HDMI -kablet i HDMI- indgang på bagsiden af RF senderen . Sæt den anden ende af HDMI- kablet i HDMI- udgang på bagsiden af Mac mini . Sæt netledningen er knyttet til RF senderen i en AC -stik til strøm . Drej RF senderen , hvis den har en tænd /sluk knappen .
2 .
Sæt den ene ende af et HDMI -kablet i HDMI- udgang på bagsiden af RF modtageren . Sæt den anden ende af HDMI- kablet i Aux HDMI -indgang på bagsiden af Onkyo receiveren .
3 .
Sæt netledningen er knyttet til RF modtageren i en AC -stik til strøm . Drej RF -modtageren til, hvis den har en tænd /sluk knappen .
4 .
Tænd Onkyo receiveren . Tryk på knappen "Menu" på fjernbetjeningen . Naviger til " Indstillinger ". Vælg " Video ", " Input " Aux Input . "Tryk på knappen "Menu" på fjernbetjeningen .
5 .
Tryk på knappen "1" på RF modtager til at vælge kanal 1 . Tryk på knappen "1" på RF senderen for at vælge kanal 1 .

gode råd og advarsler


  • Interferens fra nærliggende trådløse netværk kan kræve, at ændre kanaler på RF sender /modtager til at finde en , der virker korrekt .


  • Previous:nothing Next:hvorfor bruge renoverede tonerpatroner ?     

    Kommentarer

    Code:
    change