hvordan man kan udføre fejlfinding på en gateway gt4016 pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

Uanset om du bruger din Gateway GT4016 pc til arbejde eller hjemme , har nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder kan hjælpe dig med at få mere fra hånden . Disse computere er tendens til en række spørgsmål , og vide, hvordan man identificere og løse disse problemer er den bedste måde at holde din Gateway pc kører problemfrit . Som med så mange edb-problemer , er det bedst at bruge en trin-for-trin fremgangsmåde , når du arbejder med din GT4016

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker sæt
. Jordforbindelse rem .
Trykluft .


1 .
Luk computeren ned og fjerne alle de installerede enheder , herunder scannere , printere , eksterne harddiske og tommelfinger drev . Genstart GT4016 uden eksterne enheder tilsluttet.
2 .
Tilføj hver hardwarekomponent ét ad gangen, indtil du begynder at opleve problemer igen . Et dårligt fungerende stykke hardware kan forårsage GT4016 til at opføre sig uregelmæssigt eller stoppe med at arbejde helt . Når du identificere problemet hardware , skal du hente og installere en ny driver til det og vedhæfte det . En uforenelighed mellem den gamle driver og Gateway -systemet er en hyppig kilde til problemer med disse computere .
3 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Dobbeltklik på "System " ikonet og gå til " Hardware " fanen . Klik på " Enhedshåndtering " og udvide plustegnet ud for hvert stykke hardware .
4 .
Højreklik alle enheder, der viser et gult spørgsmålstegn eller røde udråbstegn . Disse er tegn på , at en bestemt enhed ikke fungerer korrekt . Vælg " Opdater driver "fra listen til at hente og installere en opdateret driver til enheden .
5 .
Luk GT4016 PC ned og fjern fastgørelsesskruer på bagsiden af sagen . Placer en grundstødning strop på håndleddet og vedhæft klippet til computeren sagen . Fjern tilfælde dække og kontrollere alle forbindelser på computerens komponenter. Sørg for kabler til harddisk, CD eller DVD -drev og diskettedrevet er stramme . Fjern og Sæt alle kabler , der synes at være løst .
6 .
Spray det indre af computer med komprimeret luft til at løsne og fjerne akkumulerede støv og snavs fra indersiden af sagen . Over tid , tendens til GT4016 at akkumulere støv og fuzz inde i sagen , da blæseren kører og trækker i snavs fra rummet . Rens området omkring blæser og strømforsyningen grundigt for at fjerne snavs , så erstatte tilfælde dække og test af computeren .


Previous:nothing Next:HP-printer spørgsmål 

Kommentarer

Code:
change