hvordan man laver en projektion skærm blackout

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-22

Når du bruger en projektionsskærm du bliver nødt til at tilslutte den til en ekstern enhed såsom en bærbar computer eller DVD afspiller for at få det til at vise billeder , tekst og videoer . For at få lærred til blackout , du simpelthen nødt til at manipulere den eksterne enhed tilsluttet til skærmen

Du skal bruge: .
blød klud
Sprit .
Driver installation disk .


1 .
Tænd den eksterne enhed til " standby " ved at trykke på tænd /standby -knappen . Nogle gange vil resultere i en sort skærm , andre gange en blå skærm . .
2
Sæt den eksterne enhed til at sove , nogle gange vil du være i stand til at indstille en timer til dvaletilstand . Skærmen vil blackout . Fordi din eksterne enhed er forbundet til projektion skærm, vil projektionsskærmen også blackout .
3 .
Gør skrivebordet på din bærbare computer sort. Fjern alle andre ikoner fra skrivebordet . Når din bærbare computer er tændt og tilsluttet til projektionsskærmen , vil det blive smurt ud .
4 .
Lav en helt sort glide ud af præsentationen software som Powerpoint eller Keynote . Hvis du vil have skærmen til blackout under en præsentation , kan du placere en blank , sort dias i mellem siderne med indhold . Når den sorte dias vises , vil skærmen simpelthen ser mørklagt .


Previous:nothing Next:ibm thinkpad laptop reparationsinstrukser 

Kommentarer

Code:
change