hvordan man partitionerer & formatere et SATA-drev med discwizard

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-18

Som en stor producent af harddiske , har Seagate altid leveret en softwareløsning til køre ejere til at bruge i partitionering og formatering af deres harddiske , hvilket gør drev til rådighed til brug efter installation . Denne software tradition fortsætter med Seagate DiscWizard ansøgningen . DiscWizard håndterer alle dine Seagate SATA -harddisk partitionering og formatering behov . Brug DiscWizard , kan du partitionere en SATA harddisk til en størrelse og multi-drev volumen , der passer til netop din computer behov . Efter påføring afslutning , kan du få adgang til drevet normalt bruger en Windows-kompatibelt program til at læse og skrive til den forberedte drevet
1 .
Installer SATA -drev i din pc, hvis ikke allerede er til stede . Tag netledningen fra bagsiden af sagen. Fjern de to skruer på bagsiden af sagen sikre tilfælde dække til kroppen i sagen og skub dækslet bagud af sagen omkring en tomme for at frigøre dækslet forfra sagen panel . Træk dækslet fri adgang til kabinettets indre . Monter drevet ind i en fri harddisk plads , skrue det på plads . Tilslut SATA -datakablet fra drevet til en åben -stikket på bundkortet eller på en installeret SATA controller kort , og derefter vedhæfte den SATA strømkablet fra strømforsyningen til magten indgangen på bagsiden af drevet . Hvis du kun har 4- pin Molex elkabler , lægger 4- pin til SATA strøm adapter mellem strømkablet og drevet effekt . Henlægge sagen , returnere strømforsyningen og starte systemet til dit operativsystem .
2 .
Download Seagate DiscWizard software fra Seagate 's hjemmeside . Installer software på din computer ved at dobbeltklikke på den downloadede fil og følge installationsvejledningen .
3 .
Start DiscWizard og vent , mens den analyserer harddiske tilsluttet din computer . Ventetid varierer alt efter størrelsen og antallet af drev til stede , samt hastigheden på din computer .
4 .
Vælg " Tilføj ny disk " fra hovedmenuen for at starte Tilføj Ny Disc Wizard . En liste over tilgængelige diske vil blive vist . Fremhæv SATA -drev fra den liste, du ønsker at formatere og partitionere . Guiden vil vise det samlede tildelte plads på det drev , som bør være lig med størrelsen på harddisken . Klik på " Næste "for at fortsætte . Displayet vil skifte til dit valgte drev til ledig plads tildeling . Klik på " Næste " igen .
5 .
Vælg et filsystem ved at klikke på cirklen ved siden af dit system valg . Vælg NTFS for større drev , der kan tjene som boot -drev som godt. Klik på " Næste "for at fortsætte .
6 .
Brug drop-down menuen til at vælge størrelsen på dit drev partition . Displayet vil vise den minimale og maksimale tilladte størrelse , med det højeste samlede størrelse af drevet . Vælg den maksimale for at bruge harddisken som en enkelt enhed . Vælg noget lavere end for at give plads til senere drev partitioner , som vil vise i dit filsystem som ekstra harddiske . Klik på " Næste "for at fortsætte .
7 .
Skriv et navn til dit drev i det medfølgende vinduet og derefter klikke på knappen "Næste" . Guiden vil vise alle dine valg op til dette punkt . Klik på " Næste " for at åbne en bekræftelse vinduet og klikke på " Fortsæt " for at bekræfte , formatere og partitionere dit drev . Vent et par minutter for anvendelse til at fortsætte , og klik derefter på " OK " til at anerkende det nye drev setup . Du kan nu bruge SATA -drev som system opbevaring .


Previous:nothing Next:billede lagerkapacitet sd -kort 

Kommentarer

Code:
change