hvorfor bruge renoverede tonerpatroner ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-23

En typisk tonerpatron tager op til 1. 000 år at nedbryde i en losseplads . Refabrikerede patroner er taget fra hinanden , strippet , renset , enten slidte dele skal repareres eller udskiftes , genopfyldte og videresolgt . Godt for miljøet . Great for din tegnebog

Nedsat Affald

Som en del af genanvendelse mantra , nye politikker indikerer, at forbrugerne skal reducere mængden af affald, de producerer ved kilden . Omkring 80 procent af tonerpatroner er sammensat af plast og metaldele . Næsten alle disse komponenter kan genbruges . Det er en nem og effektiv måde at reducere din påvirkning af miljøet .

reduceret energiforbrug

Mange forbrugere ikke klar over mængden af energi til at transportere affald til affaldsbortskaffelsesanlæg , såsom lossepladser og kommercielle forbrændingsanlæg. Gasfyrede forbrændingsanlæg også bruger store mængder energi . Det tager omkring tre Potter olie til fremstilling af et tonerpatron . Denne energi krav er stærkt reduceret i renoverede patroner . I betragtning af , at patroner kan renoverede to til tre gange , er den energibesparende forstærkes yderligere .

nedsat pris

Mange genfremstillede tonerpatroner er produceret lokalt, så de hjælper de lokale økonomier og kan også sælges til en billigere pris . Afhængigt af hvilken type patron , kan besparelserne være 32 procent fra de regelmæssige producentens pris .


Previous:nothing Next:fejlfinding : HP LaserJet 1020 vil ikke udskrive konvolutten 

Kommentarer

Code:
change