hvorfor har du brug for en privacy-filter ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-26

Computer privatliv filtre er tynde plader til formål at begrænse synligheden af indholdet på skærmen til den person direkte foran computerskærmen . Beskyttelse af personlige oplysninger filtre vedhæfte direkte til skærmen og fås i forskellige størrelser og stilarter

Information Security

Det primære formål med en . Privacy Screen er at give informationssikkerhed . Når fastgjort ordentligt , information på computerskærmen bliver uforståelige for dem, der sidder ved siden af dig eller stående i nærheden . Du kan tjekke bankkonti , sende personlige e-mails , eller arbejde på andre fortrolige projekter uden at bekymre sig om dem omkring dig er at stjæle oplysningerne .

reducere genskin

En Privacy Screen dirigerer overvåge billedet mod dine øjne gennem en række mikro-lameller-hvad er det væsentlige miniscule persienner . Disse lameller har den ekstra effekt af at filtrere reflekteret lys , og dermed reducere genskin i lyse områder .

Screen Protection

Den privacy-filter tilføjer et lag af beskyttelse i løbet af monitorens overflade , hvilket forhindrer ridser og holde skærmen ren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en thinkpad 390e 

Kommentarer

Code:
change