kensington laptop lås instruktioner

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-15

Kensington laptop låser har en stærk sikkerhedskabel , som, når svøbt omkring en ubevægelig anker , holder tyvene fra at gå væk med din computer . Låsen giver en dokumenteret præventiv ved at knytte en kombination baseret låsemekanisme direkte til Kensington sikkerheds slot på siden eller bagsiden af din bærbare computer . Brug kablet er en hurtig og enkel proces med de fleste brugere i stand til at fuldføre låsning proces på under et minut . Hertil kommer , er en kombination kan vælges af brugeren , så du kan vælge en kombination på fire cifre , der er let for dig at huske , men svært for kriminelle at arbejde på en række -by-nummer grundlag .
1 .
Indstil kombination til låsen for første gang ved at dreje kombinationen ringer til fabriksindstillingen kombination af " 0000 ".

2 .
Sæt de to -strenget lås Reset Tool i de to huller er placeret på siderne af låseknappen ved udgangen af låsen . Drej Reset Tool i urets retning , indtil de to sorte streger på kanten af låsen justere ind i en enkelt linje, der løber fra midten af låsen til det ydre rand .
3 .
Drej ringer af låsen , indtil det viser firecifrede kombination af dit valg .
4 .
Drej Reset Tool mod uret , indtil det ikke længere roterer , og derefter fjerne værktøjet fra slots for at indstille den nye kombination . At ændre et sæt kombination , skal du gentage processen ved hjælp af din fire-cifrede kode i stedet for fabriksindstillingen .
5 .
Find sikkerhedslåsen hul i bagsiden af din bærbare computer . Identificer hullet ved at søge efter en lille åbning i sagen med et symbol på en hængelås .
6 .
Vikl lås kabel rundt om et objekt , som du ikke kan flytte eller tage ud at trække kablet . Slip låsen gennem løkken i enden af kablet .
7 .
Placer T-Bar for enden af låsen i sikkerhed hul af den bærbare computer . Tryk på låseknappen på enden af låsen overfor T-Bar og drej låsen 90 grader i urets retning for at aktivere T-Bar på plads . Hold låseknappen trykket og drej låsen kombinationen ringer for at vise et tilfældigt tal , ikke kombinationen nummer . Slip låseknappen og træk på låsen for at sikre, at låsen holder den bærbare computer sikkert på plads .
8 .
Åbn låsen ved at trykke på låseknappen og dreje ringer til din kombination . Drej låsen 90 grader med uret og fjern T-Bar fra security slot .


Previous:nothing Next:hvordan man kan skifte til S1 dvaletilstand i bios 

Kommentarer

Code:
change