min HP Pavilion dv6000 vil ikke tænde

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-24

Din Pavilion DV6000 bærbare er nøglen til din produktivitet , hvilket er hvorfor det er vigtigt, at den tændes , når du har brug for det . Den DV6000 er lettere end sammenlignelige modeller fra andre mærker , og har en stor , skarp visning . Selv om det har masser af regnekraft , kan DV6000 have normale boot problemer samt problemer forårsaget af defekte batterier , der blev installeret i nogle enheder . Forsøg at fejlfinding den bærbare computer og finde ud af , om den bærbare computer er berettiget til en ny batteripakke
1 .
Hard nulstille din bærbare computer , hvis der ikke er noget liv overhovedet . Tag alle perifere enheder , og fjern batteriet . Tag AC -kablet og trykke på og holde tænd /sluk -knappen i mindst 15 sekunder for at dræne al magt . Tilslut AC -kablet og ramte på afbryderknappen .
2 .
Kontroller, at batteriet er på huske listen , hvis den bærbare tændes uden. Udfyld formularen på batteriet husker hjemmeside ( http://bpr. hpordercenter . com /hbpr /) . Du bliver nødt til input serienummeret på batteriet samt et sted at sende det nye batteri , hvis du er berettiget .
3 .
Hold AC kabel , hvor det stik ind i laptop og vrikke det , mens trykke på power -knappen ¨¦n gang . Lysdioder , der kommer til og fra intermitterende indikerer en defekt el -kabel. Bestil en udskiftning strømkabel gennem HP eller en tredjepartsleverandør .
4 .
Skriv ned ad en visuel eller lyd fejlkoder såsom lysdioder blinke eller usædvanligt bip . Fejlen sekvensen vil være nyttigt , når du taler til en HP-support person .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne hastigheden på SD-kort 

Kommentarer

Code:
change