når at tilføje ekstra hukommelse til en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-19

Tilføj mere RAM til en computer, når computeren er træg i multi-tasking , langsom til at indlæse operativsystemet og alle start -komponenter , eller når harddisken er overaktiv , et tegn på overdreven personsøgning på grund af manglende fysisk RAM . Med programmer som virusbeskyttelse suiter og en stor video- eller printerdrivere bliver større og mere komplekse , er behovet for RAM er på fremmarch . Operativsystemer har grænser for, hvor meget RAM de kan løse og bundkort har grænser for , hvor meget RAM de kan fysisk holde og op til dette punkt RAM er værd at tilføje .

Du skal bruge:
Bundkort specifikationer fra manuel eller web reference
. Operativsystem specifikationer .
Internetadgang .

Bestem behovet for mere RAM


1 .
Observer driften af computeren, når flere opgaver kører på én gang , såsom når e-mailen software , web browser , musikvideoer spille , og et par ansøgninger er lastet på samme tid . Hvis computeren langsommere dramatisk i løbet af denne form for belastning , kan det være tid til mere RAM .
to .
Kontroller systemressourcerne ved at køre Resource Monitor værktøjet findes i Windows 7 Kontrolpanel under Ydeevne Oplysninger om og værktøjer , avancerede værktøjer. Klik på Memory fanen og bemærk mængden af hukommelse i brug i forhold til mængden af ledig hukommelse . Hvis mængden af tilgængelige RAM er lav , kan det være tid til at tilføje mere RAM .
3 .
Kør systemfunktionsprogrammer fra Windows Kontrolpanel for at bestemme mængden af installeret og er brugbart ram i systemet . Forskning mængden af RAM bundkortet vil tage ved at lede efter information på webstedet for producenten af bundkortet om det specifikke installerede model . Forskning mængden af RAM operativsystemet vil støtte ved at gennemgå Microsofts websted fra de links i de ressourcer, i denne artikel . Hvis bundkortet har plads til mere RAM og operativsystemet vil støtte det , vil mere RAM typisk øge hastigheden af systemet .
4 .
Køb RAM i den højeste tæthed tilgængelig, hvis muligt , sådan som en enkelt 4 GB modul i stedet for to 2 GB moduler , give plads til fremtidige opgraderinger . Køb RAM , der matcher den nuværende RAM , hvis der er plads på bundkortet for yderligere moduler , eller købe den højeste tæthed moduler bundkortet vil støtte og erstatte de eksisterende moduler .

gode råd og advarsler


 • Der er mange faktorer , der påvirker hastigheden af et system , men kun få opgraderinger kan tilbyde så meget af en præstation boost at tilføje mere RAM til et system, der er lav på det . Forskning grænserne for bundkortet og operativsystem for at se, hvilken type RAM understøttes , og hvad den fysiske og logiske grænser for den særlige kombination . Afgøre, hvor meget RAM der er installeret ved at kontrollere System Properties i Windows Kontrolpanel . Hvis der er mere RAM er understøttet , og systemet kører i øjeblikket langsomt , tilføje mere RAM eller erstatte det nuværende RAM med højere tæthed moduler .
 • RAM er statisk følsom og korrekt beskyttelsesforanstaltninger bør træffes ved håndtering RAM . Ældre systemer kræver RAM der skal tilføjes i fuld banker og systemet kan blive ustabilt , hvis RAM i en bank ikke svarer til RAM i en anden bank . Udfør en backup før at tilføje RAM til et system til at forhindre tab af data .


 • Previous:nothing Next:trin -for - trin ReadyBoost flashdrev drift   

  Kommentarer

  Code:
  change