pc mus sammenligning

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

Computermus har helt sikkert avanceret , da det gjorde sin første optræden som en træ , to-hjulede enhed i 1960'erne . I dag er det et vigtigt input til computere og fås i flere forskellige typer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .

Mekaniske

Det mekaniske mus er den mest primitive form for mus , der er baseret på et design , der først dukkede op i 1972 . Væsentlige , det har en hård , gummi bold, der ruller rundt , da musen flyttes . Bolden bliver hjulene i musen , og bevægelsen af hjulene er oversat til pulser af elektricitet , der repræsenterer retning og hastighed .

Optisk

En optisk mus er mere sofistikeret end en mekanisk mus . Virksomheden beskæftiger en light emitting diode ( LED ) sensor i stedet for fysisk bevægelige dele til at opdage bevægelse af musen .

Cordless

En trådløs mus er en batteridrevet mus , der traditionelt fungerer ved at sende infrarøde ( IR ) eller radiofrekvens ( RF ) signaler til en enhed , der er kendt som en " base station ", der er knyttet til musen havn i en computer . Bluetooth trådløs mus , der udnytter den populære kortrækkende trådløs teknologi , er i stand til drift trådløst uden ekstra hardware , hvis en computer er konfigureret til Bluetooth .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette nikon billedfiler 

Kommentarer

Code:
change