problemer med en CD-RW drev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-07

Mange komponenter i en computer kan have problemer , især hvis de er tilføjet i tillæg til en oprindelige system . CD-RW drev er meget vigtigt for enhver computer uanset om et tårn eller en bærbar computer og det er vigtigt at forstå, at der er mange fejlfinding problemer med denne hardware . Vide , hvad de mest almindelige problemer er , kan hjælpe en person til at løse dem .

softwarekompatibilitet Spørgsmål

Software kompatibilitet spørgsmål er et af de største årsager til problemer med en computers CD-RW drev . Dette kan ske, når en computer er designet til en type af programmering som Linux eller OS , men så ender med at blive programmeret til at bruge en anden som Windows . I disse tilfælde modstridende programmering kan resultere i cd-drevet ikke fungerer som det skal . Dette sker også nogle gange med opgraderinger , som at bevæge sig fra en form for Windows til en nyere version af Microsofts software . Online patches er ofte behov for at løse dette problem .

Hardware Spørgsmål

Nogle gange det største problem med en CD-RW drev er ikke med softwaren eller programmering , men det er med selve hardwaren . Afhængigt af hvordan computeren var sat sammen , eller om det var tilpasset , kan CD -RW ikke hooked op til højre , eller det kan være installeret forkert . I begge tilfælde kan dette nemt forhindre Drive i at arbejde den måde, det skal. Hvis cd-RW Drive er ekstern og hooked via kabler , kontrollere forretninger for at sikre de er alle forbundet den måde, de er formodes at være for at arbejde .

Tredjeparts Software

Et andet fælles problem, giver problemer med en CD-RW drev er tredjeparts software . Dette er , når softwaren er downloadet fra nettet, især hvis det er fra tvivlsomme open source sites . Dette kunne betyde virus , kan det betyde skadeligt programmering , eller det kunne bare være, at nogle software du har downloadet til en ansøgning nægter at lade software , der kører din CD-RW drev arbejde . Dette er mest almindeligt med tredje parts video eller lyd software-downloads .


Previous:nothing Next:hvordan man kan beskytte et Micro SD -kort 

Kommentarer

Code:
change