problemer med en WD ekstern harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

WD står for Western Digital , en virksomhed, der fremstiller en bred vifte af elektriske apparater , herunder ekstern harddisk . Disse harddiske fungere på samme måde til harddiske installeret i edb -systemer , men med et par vigtige forskelle . De er selvstændige moduler , der let kan flyttes fra system til system , som regel adgang til computere med et USB-kabel eller en tilsvarende metode . Mens disse enheder er enkle , er der visse problemer WD -drev kan udvikle sig.

Power Down tilstande

Alle WD eksterne harddiske har en cyklus , der pålægger dem at gå på vågeblus efter flere minutter uden aktivitet . Dette kan være irriterende for brugere , som er indsamlingen lister til at downloade eller uploade fra deres computer , og nu er nødt til at vente på harddisken til at komme tilbage på . Denne magt ned funktion er designet til at spare strøm , men kan være et bøvl. For at løse problemet , WD har software , der giver brugerne mulighed for at deaktivere funktionen , men dette virker kun på nogle kompatible modeller .

Strømproblemer

Nogle gange den eksterne harddisk kan holde op at arbejde helt . Når dette sker , at problemet er mest sandsynligt med strømadapter eller ledningen . Undertiden strømforsyningen er defekt , eller er ikke designet til at arbejde med de særlige WD model det bliver brugt med . Hvis harddisken ikke har nogen strømkabel den modtager strøm fra USB- kablet , hvilket betyder, at der er et problem med kablet forbindelse til computeren .

Drive Problemer

Drive opstår problemer, når den eksterne harddisk er tændt , men er ikke viser oppe på selve computeren . Brugere kan fortælle harddisken arbejder , hvis indikatoren lyser eller hvis det er at larme , et tegn på , at problemet er med de drivere og ikke magt . Sommetider føreren ikke og skal udskiftes . Sommetider nye drivere skal downloades til en opdateret operativsystem .

SMART Manglende

SMART er en form for protokol ( Self Overvågning Analyse og rapportering Technology ) , der hurtigt scanner den eksterne harddisk for eventuelle problemer som harddisken er begyndt . Hvis SMART -processen mislykkes, indikerer dette , at harddisken selv snart kan mislykkes , eller eventuelt at operativsystemet er foreneligt med en ældre version af SMART ( en stadig mere sjælden problem ) .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en sony CVG bærbar



 

Kommentarer

Code:
change