processor designværktøjer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-08

Processor design værktøjer giver dig mulighed for at oprette det primære element af computeren : CPU ( central processing unit ) . Ved hjælp af disse værktøjer , kan du oprette arkitektur for processoren og udføre beregninger er nødvendige for CPU design , herunder beregning diskadgang tid og antallet af bølge rør produceret til en given funktion . Processoren indviede i alle computerens funktioner , og giver instrukser til de programmer på computeren . De fleste processor designværktøjer er gratis at bruge , men nogle kræver et gebyr . Disse værktøjer er beregnet til at blive brugt af ingeniører , udviklere og andre brancheeksperter .

Synopsys Processor Designer

Den Synopsys processen Designer er et program, processor og hardwareaccelerator oprettelsen værktøj , der også hjælper med øjeblik beregning . Derudover har dette program kan du oprette processor arkitektur , herunder DSP ( digital signalbehandling ) og RISC ( Reduced Instruction Set Computing ) . Den Synopsys processen Designer giver dig værktøjer til at skabe både VLIW ( meget lang instruktion ord ) applikationssoftware og SIMD ( enkelt instruktion , flere data ) processorer . Andre funktioner omfatter evnen til at skabe software-værktøjer, og evnen til at tilvejebringe værktøjer til ISS ( instruktionssæt simulator ) og RTL ( register overførsel niveau ) gennemførelsen. Denne software er en del af de større system-niveau Design værktøj , og kræver et gebyr for at bruge . Til gengæld vil Synopsys tilbyde uddannelse og support på alle produkter . Du skal også købe licenser til denne software , hvilket betyder at du skal betale for alle, der bruger programmet .

Wave Pipeline Designer

The Wave Pipeline Designer er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at indtaste din beregninger og modtager oplysninger om minimum og maksimum antal bølge rør produceres af disse beregninger. En rørledning er en gruppe af databehandling elementer , og disse elementer er bundet sammen i en række input og output . Det betyder, at output af det forrige element er input element i successive element . I runde rørledninger , er de elementer bufferet, hvilket betyder , at der ikke er nogen væsentlige forsinkelser mellem de enkelte etaper . Dybest set , hver runde af elementer er kort , så de kan komme igennem rørledningen så hurtigt som muligt . The Wave Pipeline Designer giver dig mulighed for at indtaste følgende oplysninger for at modtage dit output beregning : maksimum /minimum kredsløb forsinkelse ; output Stige-/faldtid ; register ur til udgang, registrere setup /hold tid , og utilsigtede Tidsforskydelse ( variation i systemets ydeevne ) .

diskadgang Time

Den diskadgang Time værktøj hjælper dig med at finde ud af , hvor lang tid det vil tage for at få adgang til oplysninger om en bestemt disk , og er tilgængelig uden omkostninger . Disk adgang betyder, at et program får adgang til en vis computer disk , hvor visse nødvendige oplysninger er gemt . Dette værktøj beregner den samlede nødvendige tid til at få adgang til denne information er baseret på størrelsen af det element, der overføres og disk parametre . Du vil input oplysninger , såsom antallet af spor , overførsel størrelse , rotationshastighed og overførselshastighed i MBps ( megabyte per sekund ) . Programmet vil derefter sende oplysninger om overførsel af tid og total diskadgang tid .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver en pdf med blandet side fil kommentarer 

Kommentarer

Code:
change