sammenligning af indenlandske scannere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-13

Indenlandske scannere er en uundværlig brik i udstyr til alle, der har brug for at overføre digitale kopier af deres dokumenter og fotos . Du kan investere i en lille virksomhed scanner , der kan digitalt kopiere dine finansielle dokumenter og kontrakter , eller du kan købe en lille hjem scanner til at uploade din familie billeder og Polaroid billeder . Uanset hvad dit behov , er der sikker på at være en scanner derude for dig .

Visioneer OneTouch 7300 USB Scanner

Denne ultra-tynde og ultra-mobile scanner fra Visioneer Inc. er den perfekte indenlandske scanner til nogen på farten . Denne scanner ( fra $ 100) har en USB port , hængslet låg og slankt design for at sikre , at du kan plug- in og scanne fra en pc eller laptop . Den hængslede låg selv betyder, at du kan scanne større eller tykkere dokumenter og USB- kabel giver al den kraft , at OneTouch 7300 behov . Det eneste negative i denne scanner er, at softwaren kun er kompatibel med Windows ,

Epson Perfection V700 scanner

Epson V700 scanner er ideel for alle der har behov for at uploade mange forskellige typer af dokumenter . Denne særlige model er ikke kun i stand til simple kopimaskine opgaver ( sort /hvid-dokumenter ), men også de mere krævende scanner med høj opløsning og høj-farvebilleder . Scanneren har også en høj opløsning på 6400 dpi ( dots per inch ) og en dobbelt linse design , der digitaliserer en dias ved 2400 dpi i sekundet . Epson V700 retails på omkring 549 dollar .

HP Professional 1000 mobil scanner

Ligesom Visioneer OneTouch , HP Professional 1000 er en USB -drevet scanner , der kan arbejde hvor som helst og når som helst . Det er ekstremt let , mobil og kompakt og scanneren har sin egen bæretaske til transport mellem pc'er og bærbare havne . Desuden kan scanneren digitalisere dokumenter i PDF , TIFF , JPEG og Microsoft Word -formater , hvilket gør det muligt at spare plads på din harddisk . Det eneste negative er scannerens BizCard Reader . design altid kræve en masse redigering og scanning for kort er sub- par

ArtixScan DI 4020

Den ArtixScan DI 4020 har en 600 dpi optisk opløsning , 48-bit farvedybde og gennemløb på op til 40 sider i minuttet . Det har også en 100-siders automatiske dokumentføder Reloader at sikre , at scanneren er altid effektivt . En ulempe med den hardware er, at DI 4020 kun kan støttes på PC formater , så Apple Mac -brugere ikke vil være i stand til at konfigurere eller bruge enheden .


Previous:nothing Next:typer af håndholdt computer -systemer 

Kommentarer

Code:
change