sammenligning af sd & SDHC hukommelseskort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-25

Et SD-kort , der står for " Secure Digital " , er en ældre model end de nyere SDHC -kort , der står for " Secure Digital High Capacity " . De to kort er meget ens , men et SDHC -kort giver mere datalagring på grund af en re- designet hukommelse adressesystem

Størrelse Speed

SDHC generelt har en større hukommelse end en standard SD -kort . Mens et SD -kort kan 8Mb til 16GB, mens en SDHC -kort er 4Gb til 64GB . Et SDHC -kort er generelt hurtigere end et SD -kort , men en stor overlapning mellem dem . Den officielle hastighed en SD- eller SDHC- kort er beskrevet som en " klasse " . Hvis et kort er en klasse seks kort , for eksempel , vil dens mindste skrivehastighed være 6 Mbps . Fra 2010 , er fælles klasse 2 , 4 og 6 .

Forenelighed

SDHC -kort er ikke bagudkompatible . Det betyder for et SDHC -kort til at arbejde i en enhed , er det nødvendigt at være konstrueret til SDHC , som mange nye produkter . Alternativt , hvis en enhed arbejder med SDHC , derefter en SD- kort vil også arbejde med det . Du kan afgøre, om enheden er SDHC-kompatibel ved kontrol af manuelle eller på producentens websted .

Pris og tilgængelighed

Generelt SDHC -kort er dyrere end SD kort. Et SD-kort vil normalt sælge mellem $ 1 og $ 15 og en SDHC kort vil sælger normalt mellem $ 20 og $ 50 , afhængigt af størrelse og hastighed . Begge disse formater er meget populære og kan fås fra næsten alle elektronik forhandlere .


Previous:nothing Next:Sony VGN - nr160 & memory specifikationer 

Kommentarer

Code:
change