trin -for - trin ReadyBoost flashdrev drift

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-19

Microsofts Windows ReadyBoost er et system , som gør brug af et USB- flashdrev er knyttet til dit system som en datamellemlager enhed , øge den tilgængelige hukommelse til dit system næsten . ReadyBoost kopier noncritical men almindeligt anvendte filer på flash- drev til hurtig adgang . Dette er gjort for at erstatte de normalt anvendte harddisken caching system , fordi læse og skrive adgang til flash- drev hukommelse er hurtigere end at bruge harddisken . ReadyBoost caches er mindre end muligt via harddisk caches , men begrænsningen har lidt at ingen indvirkning på normal brug af computeren.
1 .
Sæt din flash drev i en ledig USB -slot i computeren . Tillad Windows at anerkende flashdrevet tilstedeværelse . Et pop-up vindue vil vise , at tilbyde muligheder for brug af drevet.
2 .
Klik på " Fremskynde mit system "fra listen af flash -drev muligheder , eller åbne Windows Stifinder til at adgang til drevet . Højre-klik på flash- drev på listen i venstre vindue af Windows Explorer og derefter vælge " Egenskaber " valgmulighed . Klik på " ReadyBoost " fane i vinduet Egenskaber .
3 .
Klik på cirklen ved siden af indstillingen " dedikere denne enhed til ReadyBoost "for at bruge hele drevet som hukommelse cache . Vælg " Brug denne enhed " i stedet , for at vælge en delmængde af harddiskplads til din ReadyBoost -drevet . Vælg hvor meget plads du ønsker at dedikere med en delvis indstilling ved hjælp af skyderen under udvælgelsen . Højst 4GB kan bruges som ReadyBoost cache .
4 .
Klik på " OK " -knappen for at begynde at bruge disken med det samme som ekstra cache plads til din computer .

gode råd og advarsler


  • Brug flash drev med mindst 1 GB plads på harddisken . Drev med dobbelt hukommelseskapacitet som din rådighed system RAM udfører bedste som ReadyBoost enheder .


  • Previous:nothing Next:min Dell Inspiron 9300 vil ikke starte op



     

    Kommentarer

    Code:
    change