typer af håndholdt computer -systemer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-13

Den almindelige definition af en håndholdt computer er ganske enkel: Det er en edb-system , der giver dig mulighed for at udføre grundlæggende pc- funktioner , mens du er på farten . Håndholdte er små nok til nemt at glide ind i din lomme eller under armen , så bærbare computere tæller ikke med, men der er mange former for mindre enheder , der opfylder betingelserne . Typisk kan disse enheder forbindelse til internettet , tjekke e-mail , se og redigere dokumenter , og andre almindelige computer opgaver .

PDA

PDA , eller Personal Digital Assistant , er en anordning, der anvendes primært på arbejdspladsen for at følge op på arbejdet og kommunikere med en bred vifte af programmer . Det bruger applikationer , eller enkle programmer , der kan hjælpe dig oprette noter , opdatere din kalender , skrive e-mails og andre nyttige opgaver . Mange PDA'er har små QWERTY tastatur og tonehoveder med touch -skærme , så du kan vælge, hvilke måder at interagere med udtænke . De er en af de mindste typer af håndholdte computere .

Smartphone

Smartphones og PDA'er er meget ens . Smartphones , selvfølgelig , har evnen til at foretage opkald og typisk evnen til at bruge 3 eller 4G trådløs netværk til adgang til internettet information, men mange af deres programmer er de samme . Smartphones tendens til at have et større udvalg i programmer til mange forskellige browsing og sociale anvendelser på grund af deres brede marked .

Tablet

Tablet PC'er er formentlig den største del af håndholdt computer , nærmer laptop størrelse ( nogle bærbare computere kan betragtes tablet pc'er ) . Det vigtigste element i disse computere er deres skrivbar skærm . De omfatter en stylus og en skærm sensor, kan du tegne , doodle , kradse noter og skitser ved hjælp af computeren . Uden et tastatur at slæbe rundt , kan du ofte passe tablet computer pænt under armen og bære den med dig .

Robust

Robuste, håndholdte computere er typisk designet med en lille skærm og en række knapper til at indtaste forskellige kommandoer . De har tendens til at være i ergonomisk figurer , der giver dem mulighed for at blive transporteret i bælter eller let opbevares i en knytnæve . de er lavet af hårde materialer til at modstå falder , fugt og temperatur ændringer , og har applikationer rettet mod videnskabelige og tekniske formål .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter bånd på en Compaq ij650 printer 

Kommentarer

Code:
change