typer af interface -kort

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-17

Den netkort er en type ekspansion kort, hvilket betyder, at det stik ind i en ekspansion slot på computerens bundkort . Dette kort gør det muligt for computeren at oprette forbindelse til et LAN (Local Area Network ) forbindelse . Den væsentligste forskel mellem netværkskort er , hvor hurtigt de får adgang til og med hvilken medium de opretter forbindelse til netværk .

10/100 Ethernet

Det er den mest almindelige form for netkort, og det er oftest ses i boliger og små virksomheder . Disse kort er generelt forenelig med kategori 5 eller 6 netværkskabler . Disse kort stik i en af følgende udvidelsessokler : PCI ( Peripheral Component Interconnect ) , PCIe ( PCI Express ) eller ISA ( Industry Standard Architecture ) . 10/100 Ethernet -kort kan overføre information på enten 10 MB (megabyte ) eller 100 MB per sekund . Denne type netkort er kompatibel med standard desktop computere og regelmæssig servere .

Wireless

Et trådløst netværk interface controller netværkskort giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en computer netværk via radiosignaler . I modsætning til traditionelle interface kort , er det ikke forbundet til computeren . Trådløst netværk interface controller netværkskort er afgørende for trådløs forbindelse , og de er generelt fundet i bærbare computere. Disse kort kan overføre information på generelt 54 MB per sekund , men du kan øge deres hastighed , hvis du bruger det med en anden type netkort . Disse typer af netværkskort giver dig mere frihed , da du ikke behøver at sætte i et Ethernet-kabel port til adgang til et netværk kilde . I stedet kan du søge efter trådløse netværk i dit område .

Gigabit Ethernet

Disse typer af netkort meget ligner almindelig 10/1000 Ethernet -kort , bortset fra at de kan overføre information på op til 1 GB ( Gigabit ) per sekund . Disse generelt bruge PCIe slot over de andre former for ekspansion slots , og disse kort som regel bruge en af følgende kategorier af netværkskabler : 5 , 5e , 6 eller 7 . I nogle tilfælde kan de også bruge fiberoptiske kabler , især hvis der anvendes af en klient -server .

Fiber Optic

Fiberoptisk netkort kan overføre information mellem 10 og 100 GB per sekund , og de er ofte bruges i netinfrastrukturer . De kræver fiberoptiske kabler til at køre korrekt , og som regel disse er ikke Kabelforbundet til systemet . I stedet er de eksterne enheder , der passer til servere eller stationære arbejdsstationer . Fiberoptiske netkort til store eller IT ( informationsteknologi ) virksomheder , og de har tendens til at være dyrere end standard Netværkskort .


Previous:nothing Next:AMD Athlon 64 X2 specs 

Kommentarer

Code:
change