vista kompatible eksterne backup -drev

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-13

Hvis du vil være sikker på , at dine data er sikre , så du er nødt til at bakke det op til en form for ekstern enhed eller et program. Men du skal også sørge for , at det er kompatibelt med din Windows Vista operativsystem . Hver harddisk skulle listen med hvilke systemer de er kompatible. Du kan købe alle disse harddiske online .

Western Digital My Book

Det Western Digital My Book Essential Edition harddisk er en TB ( terabyte ) hukommelse , og det er kompatibelt med Windows 2000 , XP og Vista , og Mac OS ( Operativsystem ) 10 . 4,8 eller senere versioner . Du behøver ikke at installere denne hardware -enhed , du skal bare slutte den til din USB ( universal serial bus ) port for at det virker . Det er også tændes og slukkes som din computer tændes og slukkes . Den er kompatibel med USB 2,0 , og det kommer med en et-års garanti . Western Digital My Book Essential Edition er designet til at holde forskellige typer af medier, herunder MP3 ( MPEG -1 eller 2 Audio Layer 3 ) , digitale fotos og videoer . Det vejer 3,6 £ . , og dets dimensioner er 5,4 med 2,1 med 6 . 5 inches .

FreeAgent GoFlex

Den FreeAgent GoFlex er en familie af eksterne harddiske , og de fleste versioner er kompatible med Windows Vista . Det bruger en USB 2,0 eller 3,0 stik , og det kommer installeret med software , der guider dig gennem backup -processen . Kapacitet varierer efter model , men generelt de går fra omkring 300 GB ( gigabyte ) til 750 GB . Disse drev også komme med krypteringssoftware , som sikrer , at dine filer er sikker, når du uploader dem . Kryptering betyder, at oplysningerne er forvandlet til algoritmer , som andre ikke vil være i stand til at læse , medmindre de har den rette koder . Det giver dig også mulighed for at gendanne filer til skrivebordet, hvis din computer går ned . Den FreeAgent GoFlex harddiske leveres med en base , som giver dig mulighed stå op drevet for at spare plads .

Maxtor OneTouch 4 Mini

Den Maxtor OneTouch 4 Mini backup harddisk vejer 6 ounce , så du kan bære det i din bærbare computer sag . Det bruger en USB 2,0 kabel , og det har mellem 160 og 500 GB hukommelse . Det bruger en GUI ( Graphical User Interface) , som giver dig mulighed for nemt at trække og slippe filer , du ønsker at sikkerhedskopiere. Du kan sikkerhedskopiere data fra flere computere på denne enhed . Den Maxtor OneTouch 4 Mini også krypterer dine data . Den er kompatibel med Windows XP og Vista , og Mac OS X 10. 4. 7 til 10. 4. 9 .


Previous:nothing Next:sammenligning af indenlandske scannere 

Kommentarer

Code:
change