guidet meditation elevator teknik

Guidet meditation er en proces , hvor man ledes af en stemme , til en ændret tilstand af bevidsthed . Typisk , stemmen er en anden person, som beskriver følelser og tanker , at mediterende er at forestille sig . Elevatoren Teknikken er en måde at kanalisere ind i det ubevidste sind ved at tegne en bevidsthed indad . Begrebet en elevator på vej ned er et symbol på ens bevidste fakulteter at være tilbage på overfladen , mens han får lov til at udforske de dybere dele af hans psyke . På dette niveau , bliver nyttige oplysninger og ressourcer til rådighed , der tidligere var uden for hverdagens forståelse .

Afslapning krop og sind

En ændret tilstand af bevidsthed kan opnås på mange måder , men en enkelt . er for faget at fokusere udelukkende på hendes vejrtrækning . Taleren bringer opmærksomhed på storhed og fald den mediterende bryst , følelsen af luft rejser ind og ud , selv køling kanten af hendes næsebor . Vejrtrækning er direkte knyttet til en persons sindstilstand . Dette fokus medfører fagets vejrtrækningsmønster at skifte efter et par øjeblikke , og danner en afslappende effekt . Hun kunne også blive bedt om at forestille blæser ud alle spændinger , mens ånder ud og at forestille sig vejrtrækning i gode følelser om tilbagelevering .

elevatoren Teknik

Emnet er rettet til at lukke øjnene og forestille sig stående i midten af en meget stort værelse . Den er tom , skal du gemme en fritstående elevator rum flere meter væk . Han er instrueret at bevæge sig mod elevatoren , hørelse og følelse hver fodtrin , ser dørene bliver større , gad vide hvad mysterier ligger ud over .

Når motivet når elevatoren døre , de åbner automatisk , og han instinktivt skridt indenfor. Guiden sørger for at nævne strålende farver og stoffer foring rummet . Ofte knapperne notating forskellige etager er hugget fra en slags juveler . ( beskrive hvert trin i denne sensorisk-rige sprog, tjener til at konkretisere det indre miljø , idet det emne dybere niveauer af bevidsthed . )

Going Down

Gulvet Indikatoren viser elevator , der skal i første omgang placeret på 10. niveau . De nederste etager er nummererede kronologisk nedenfor . Dørene lukker og elevatoren bevæger sig nedad . Emnet er fortalt at mærke vibrationer i gulvet , for at høre klokken , som hvert nummer lyser igen . Når elevatoren når det første niveau , dørene åbne for at afsløre en ny verden , hvor den mediterende vil finde billeder , lyde , følelser og indsigter eller anden måde er relevante i den aktuelle øjeblik .

Emerging

Efter at have udforsket realm af hans indre sind for en tid , der er genstand simpelthen rettet til at flytte tilbage til elevatoren . Hele processen er så vendt , med instrukser, som hver eneste etage vil flytte ham til hans normale tilstand af bevidsthed . Ved optællingen af 10 , han fortalte at åbne sine øjne og er givet positive forslag til at tage videre i livet .

Virkningerne

De midler opnået på de dybere niveau vil have tendens til at dukke op naturligt som ny adfærd for den enkelte . Dette kan ske ubevidst , da åbenbaringerne fandt fortsat at fusionere ind i nye ideer og forståelser under overfladen af bevidsthed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.