hvordan man finder en Winsor pilates klasse

Ofte folk spekulerer på, om at tage et Winsor Pilates klasse er det rigtige for dem at deltage i. Det kan være en stor ressource for alle, der ønsker at få tonet og tabe sig. Før du træffe beslutning om at tage en øvelse klasse bør du konsultere din læge
1 .
Find en DVD eller VHS bånd til Winsor Pilates . Du kan gå til Winsor Pilates hjemmeside og få deres seneste motion videoer og også en , " Win-i -10-Meal-Plan ", som du kan følge for at hjælpe støtte i dit vægttab . Den con til at følge en DVD eller VHS-bånd er, at der ikke er nogen instruktør til rådighed for at sikre, du er i den korrekte position .
2 .
Besøg din lokale KFUM eller park distrikt for at se om de har en Pilates øvelse klasse på en reduceret sats . Dette er en fantastisk mulighed for dem, der ikke har mange penge at bruge , men stadig ønsker at høste de samme fordele af at være i et fællesskab miljø . Det kan ikke have Pilatus bånd eller vægt bolde at træne med , som du kan se i en større gym , men du kan stadig få en god træning alligevel .
3 .
Bed om at sidde og se en klasse på en lokal gym , hvis du allerede har et medlemskab . Hvis der ikke er en officiel Pilates klasse på din gym , se om der er en Yoga klasse . Nogle gange kan en Yoga instruktør også som en Pilates lærer og måske lære lektioner udenfor gymnastiksalen .
4 .
Lej en personlig Pilates instruktør . Hvis penge ikke er et objekt for dig og du har brug for et mere personligt præg til Pilates end at dele en instruktør med andre på et træningscenter , så denne indstilling måske for dig . Resultater normalt kommer hurtigere med one-on -one undervisning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.