hvordan man gør mindfulness meditation som en vismand

Mindfulness kan beskrives som en tilstand af nuværende bevidsthed om ens kropsfunktioner , følelser , indhold af bevidsthed , eller bevidstheden selv , der er afslappet og rolig . Det er den praksis , der tillader hver ny oplevelse at kunne mærkes helt i harmoni med sindet-at udvikle visdom og indhold . Nedenfor er de teknikker til at hjælpe dig gøre mindfulness meditation som en vismand

Du skal bruge: .
alene tid


1
Sit . . Find et sted hvor du kan finde kan finde fred og komfort. Sidde på en stol , gulvet , med knæene eller på tværs legged så længe du holder din krop i en oprejst position . Sidde og lukke øjnene blidt . Du bliver nødt til at forblive endnu i denne stilling i en periode , så vælg den siddende stilling , at din krop kan tåle .
2 .
Bo i nutiden. Som du sidder komfortabelt , så prøv at løslade alle dine tanker i fortiden og lægge dine tanker for fremtiden . Overhold de nuværende tanker , følelser og fornemmelser med passiv bevidsthed , medfølelse og tolerance . Må ikke analysere dem , men lad dine observationer opstå med passiv nysgerrighed . Lindre dit sind ved at blive i nuet.
3 .
Breathe . Hold dine tanker i den foreliggende ved at blive bevidst om din vejrtrækning . Som du indånder , lad dit sind fokusere på fornemmelsen af luft , som den bevæger sig ind og ud af din krop . Lad kroppen ånde naturligt . Føler din mave stige, efterhånden som det tager i nye åndedrag og falder så det frigiver luft . Iagttage , hvordan luft passerer gennem din næse og mund , mens du indånder og udånder .
4 .
Let Go . Efter et stykke tid , kan du føle fysisk eller følelsesmæssig smerte . Dette er normal, men vær ikke nervøs . Spændingen vil fastholde smerten længere . Denne smerte , når vedvarende bliver lidelser . Derfor bør du slippe den smerte , som du ånder ud . Lad det ud , men gør det naturligt . Som du ånder ud, lad din smertefuld tanke forlade dit sind så godt. Må ikke modstå den smerte-lad det i , så lad den ud
5
afspejle. . Som tiden kommer til en tæt , kan du sidde i et par minutter mere og se dig omkring . Du ønsker måske at slappe af og gå over den erfaring og visdom dit sind har udviklet sig. Og som du får op , vil du bære , at fred inde i dig , at du altid kan afspejle i tider med fjendtlighed .

gode råd og advarsler


 • Meditation er baseret på , hvordan dit sind fokuserer på din vejrtrækning . Nøglen til succes i meditation er at give slip på sig selv eller ego . Når du lader dit ego gå , vil det være lettere at praksis og erfaring mindfulness meditation ligesom en vismand .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.