hvordan man kan købe Pilates træningsmaskiner

Pilates er en glimrende måde at opbygge muskler og tone din krop uden omfattende stress til dine led . Der er ca 500 workout planer udtænkt for at opbygge hele kroppen . Uanset om det er toning hele din krop eller målrette et bestemt område , er der Pilates øvelse udstyr til rådighed for dig køb . Læs videre for at finde ud af mere
1 .
Køb grundlæggende Pilates øvelse udstyr, der består af en Pilates mat eller en grundlæggende yogamåtte .
2 .
Brug Pilates Magic Circle til at forme problematiske områder som lår og overkrop område . Det er en glasfiber øvelse ring , der blev skabt af Joseph Pilates , opfinderen af Pilates fitness plan . Du kan købe ringen og en instruktions video på hjemmesider som Amazon eller Comfort Channel . Der er begrænset tilgængelighed i butikker .
3 .
Motion og stramme hele din krop med den Reformator Pilates Machine . Nogen fra den uerfarne praktikant til den avancerede bruger kan drage nytte af dette stykke udstyr . Det er en glidende transport , der giver dig mulighed for at flytte frem og tilbage for at nå dine træningsmål . Andre variationer af maskinen kaldes en hjemmestudie system eller en Aero Pilates maskine . En instruktions- video anbefales med køb , da det normalt ikke er inkluderet med maskinen .
4 .
Brug gode ole mode Pilatus fitness-DVD eller video . Normalt bevæbnet med bare en modstand band og /eller en bold , kan dette hjælpe din krop komme i form og tonet , uden at optage en masse plads i dit hjem .
5 .
Brænd fedt kontinuerligt med en Pilates Box og Pole selv efter du har nået dit plateau . Det er uundgåeligt, når de udøver , at din krop begynder at fastholde " kropsform hukommelse . " Dette stykke træningsredskab har justerbare niveauer, der vil fortsætte med at hjælpe dig ændre din krops struktur .

gode råd og advarsler


 • Du kan normalt finde nogen Pilates tilbehør til en discountbutik som Wal-Mart , en sportsforretning , eller online .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.