hvordan man kan overvinde depression gennem online mindfulness meditation terapi

Mindfulness Meditation Terapi er en state-of the- art tilgang til at overvinde depression , angst og andre følelsesmæssige problemer
1 .
Anerkend dine følelsesmæssige reaktioner og mønstre af negative tanker , der udløser depression eller angst . Du må lære at se dem , så snart de opstår i løbet af dagen og i løbet af din session mindfulness meditation . Hvad du ikke ser, er hvad der styrer dig og skaber lidelse , derfor den første ordre for virksomheden er at blive en ekspert i at anerkende dine mønstre med det sædvanlige reaktivitet som de opstår , og ikke efter den kendsgerning . I det øjeblik af anerkendelse er der en kort mellemrum , et frø af frihed og muligheden for forandring .
I Mindfulness Meditation Therapy ( http://www. mindfulnessmeditationtherapy. com ) du placerer den følelse i hjertet af din opmærksomhed og arbejde mod at dyrke en ikke- reaktiv forhold til dette objekt .
2 .
Reframe reaktionerne . Du er ikke dine tanker eller dine overbevisninger eller dine følelser . Alle disse er blot objekter , der opstår i dit sind som følge af sædvanlige conditioning . Det trick er ikke at identificere sig med nogen af dem , og ikke til at tro , at de uundgåeligt , sande , eller hvem du er. Forholde sig til hver psykiske reaktion som et objekt , som du kan iagttage og undersøge , men uden at blive fanget i indholdet . Du skal blot ophold opmærksom på den følelse tonen i tanke eller følelse , men ikke hengive sig til at tænke eller emoting .
Dette giver en kreativ og terapeutisk plads til at opstå omkring objektet , og det er i dette rum , at transformation og healing tager plads.
3 .
Ophold med de følelser-tanke-objekt . Sid med det formål , som du ville gøre med en ven i nød. Mindfulness heler , og hver gang du omfavne lider med mindfulness den skifter lidt . Dette er den naturlige helingsproces , der kommer fra at være fuldt til stede . Reaktivitet hæmmer helbredelse ; mindfulness fremmer helbredelse. Dens alle om at lytte på subtile intuitive niveau , uden at tænke eller forsøge at regne tingene ud . Tilkoblet-Tilstedeværelsen af mindfulness er, hvad gør den helbredende .

gode råd og advarsler


 • Hvis sindet vandrer , forsigtigt bringe det tilbage til den mentale objektet og fortsætte opmærksom bevidsthed om den tanke-følelse
 • Bliv ikke forført ind i historien af følelser
 • Gentag denne proces for at være opmærksom på hver af dine følelser igen og igen . Det er hyppigheden af opmærksom-kontakt , der bringer omkring healing
 • Tænk på Mindfulness Meditation Terapi som en " mental massage "eller en proces forsigtigt puste liv tilbage i de stramme og smertefulde følelsesmæssige knob , der har dannet gennem årene gennem forsømmelse .
 • Vær tålmodig og tage små skridt . Dit mål er systematisk at udvikle en ny måde at forholde sig til dine følelser , der ikke indebærer at være reaktiv , men om at være til stede .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.