hvordan man kan overvinde stress gennem online mindfulness meditation terapi

Stress er forårsaget af sædvanlige mønstre af følelsesmæssige reaktivitet . Det første skridt til at reducere stress reaktion er at lære at genkende disse reaktioner som opstår i realtid
1 .
ANERKENDELSE
Tag et par minutter til at stoppe , hvad du gør, og fokusere din opmærksomhed på strømmen af tanker i dit sind . Vær især opmærksom på tanker , der har en emotionel afgift , såsom en impuls at blive vred , at blive irriteret eller frustreret . Det meste af tiden , vi befinder os nødsaget til at reagere , når den slags tanke-impulser opstår . Eller anden måde , er vi overbevist om , at vi er nødt til at blive vred , hvis det kører nedskæringer foran os , eller skuffet, hvis et projekt slår fejl, eller bekymret om vores økonomi . Men sandheden er, at der absolut ingen lov, der siger, at vi er nødt til at reagere på den måde og lider i overensstemmelse hermed. Grunden til at vi lider , er fordi vi er blevet slaver af vores negative tanker , overbevisninger og konditioneres følelsesmæssige reaktioner . De kører vores liv ikke gennem valg , men gennem uvidenhed og uvidenhed .
Vi er nødt til at genvinde valg om , hvad vi ønsker at føle i vores liv .
Dette er det første skridt i Mindfulness Meditation Therapy , som jeg underviser i hele verden gennem Online MMT terapi og rådgivning ( www. mindfulnessmeditationtherapy. com ) . Link til ved hjemmeside findes på min profil .
Du er nødt til at tage ansvar og lære at se reaktioner , når de opstår i løbet af dagen og derefter stoppe lige der og ikke tillader dig selv at blive forført til at reagere yderligere . Sige "Tak , men nej tak . Jeg vælger ikke at gå den vej lige nu . "
2 .
SVAR
lære at STOP er det første skridt på mindfulness praksis , og kan gøre hele forskellen som en praksis af sig selv. Det næste skridt, jeg underviser i personlig Online Mindfulness Meditation Terapi er mere involveret , og handler om at udvikle et forhold med den tanke-impuls eller følelse , der opstår .
Dette forhold er karakteriseret ved en ægte dybtfølt åbenhed og medfølelse for hver reaktion , dæmpet af objektivitet og visdom ikke at tillade dig selv at blive fanget i historien for reaktionen . Så længe du fastholder, at terapeutiske rum af mindfulness , kan intet skade dig .
nu, hvis du reagerer på din kompulsive følelser med venlighed og give dem masser af plads , så vil de reagere ved at unclenching , afvikling og bliver plastisk lignende fugtige ler . Mindfulness er den helbredende energi, der fugter , at der er sprødt og hårdt . Mange tvangshandlinger vil helbrede sig selv , hvis du ikke formere sig yderligere reaktivitet . Giv dem masser af plads og de vil sprede sig selv .
3 .
Dyrk og fastholde denne rummelige kvaliteten af mindfulness med din vrede , irritation , skuffelse , såret , angst , bekymring og hver af de mange stress-producerende reaktioner og du effektivt neutralisere hele reaktive proces . Hvis du stopper fodringen stress reaktioner med reaktive tænker de vil miste deres momentum og begynder at opløse væk . De bliver irrelevante og inden længe vil du spekulerer på, hvad alle de gider var ca .
Hvad du gør, er at lære at neutralisere din sædvanlige reaktivitet ved at dyrke kendskab til de reaktioner , og i denne simple bevidsthed du oprette plads hvor følelser kan tage brodden sig selv og løse .
4 .
GENTAGELSE
Stress er et produkt af negative sædvanlige reaktioner på begivenheder i livet , og som du blindt gentage disse lærde reaktion bliver de sædvanlige . Gennem Mindfulness træning du dyrker en ny og mere positiv respons baseret på mindfulness , den Mindfulness Response , og oprettelse af nye vaner , der mindske stress og give mere kreativ tænkning og problemløsning . Den Mindfulness Response vokser hurtigt gennem gentagelse , og hver gang du trykker lider med Mindfulness dig med at styrke vejen hen imod indre frihed fra lidelse og stress .
Besøg min hjemmeside , hvis du gerne vil lære mere og planlægge en session med Dr. Peter Stærk , grundlægger af Online Mindfulness Meditation Therapy .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.