Meditationsteknikker for begyndere

Du kan bruge mange teknikker , når du begynder at meditere , men lad os fokusere på to af de store teknikker, der begynder praktiserende almindeligt brug . Som du fremskridt i din meditative evner , vil du træffe andre metoder eller inkorporere andre aspekter , såsom dufte eller små bevægelser

Sitting

Der er tilgange til yoga , der kan kræve en person til at sidde på gulvet uden at flytte et par timer . Det primære formål med denne teknik er at give mulighed for de mest selverkendelse med minimal ubehag og indsats . For at bruge denne teknik , finde et sted , hvor ingen vil genere dig . Undgå at have musik på , for begyndere , kan det være distraherende . Sidde på gulvet i en behagelig stilling, og derefter holde denne stilling , uden at flytte , i mindst 20 minutter. Du kan meditere med dine øjne åbne eller lukkede.
Skiftende mellem siddende og stående vil give dig mulighed for at øve med meditation , mens de udfører simple bevægelser for at opnå en aktiv form for afslapning . I denne metode , er du sidder for noget af tiden og så står resten af tiden . Prøv at sidde i 10 minutter , står for fem minutter, sad i 10 minutter og stående i fem minutter . Denne metode er perfekt eller folk ude af stand til at sidde i lange perioder på grund af kramper og følelsesløshed .

liggestol

Den liggestol er en alternativ teknik til mødet /stående metode for folk , der er ubehageligt at sidde i flere timer . Mange studerende vil måske finde det distraherende at overgangen kontinuerligt fra siddende til stående , og denne teknik tjener til at løse dette problem . En af de største fordele til denne teknik er stigningen i blodtilførslen til benene og lindring af kramper og følelsesløshed , der kan være forbundet med lange sessioner på tværs skrædderstilling møde .
Som navnet antyder , skal du bruge en tilbagelænet stol til denne øvelse . Bør du fjerne dine sko og sokker , men kan bruge et tæppe til at dække dine fødder , hvis de begynder at føle kulde . Ved at trykke på fodsålerne sammen , skaber du en stærk fokuspunkt for din meditation . Sidder komfortabelt i stolen og luk øjnene . Fokus på lyset reflektere over din øjenlåg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.