meditationsteknikker til at sove

Søvn er en af de mest basale menneskelige behov . Sammen med mad , vand og husly , er at sove en absolut nødvendighed . Søvnmangel og træthed er blandt de største sundhedsmæssige problemer i Amerika i dag , og de tager en enorm vejafgift på arbejdspladsen og på kvaliteten af familieliv . Mange mennesker henvender sig til medicin for at hjælpe dem med at falde og forblive i søvn , men denne anvendelse kan føre til afhængighed . Denne artikel vil give dig nogle tips om hvordan du kan bruge meditation teknikker til at falde i søvn sikkert og naturligt

falde i søvn Brug Meditation

Begynd med at sørge for du er helt klar til seng . Der må ikke være distraktioner . Tænd nogle beroligende musik , helst uden sangtekster . Drej ud dit lys , gør dig behageligt på ryggen og lukke øjnene .

Vejrtrækning

Alle meditationsteknik vil bruge åndedrættet som et redskab til at slappe af og kontrol dit sind . Under langsomme , dybe vejrtrækninger ind gennem næsen , så ud gennem munden , langsommere dem fra start til slut , er en glimrende måde at begynde din meditation . Med lukkede øjne , ånde ind gennem næsen til optællingen af 10 , hold i to sekunder , og slip derefter gennem munden . Gentag i mindst 20 vejrtrækninger . Dette skulle bringe dig i en tilstand af afslapning .

Billedsprog

Med lukkede øjne , så forestil dig en varm sol skinner på din mave , opvarmning udefra i , og derefter den varme breder sig udad fra maven til din bryst og bækken , så op halsen og ned dine ben , indtil det udstråler hele vejen til enderne af dine fingre og tæer .

Float Away

Koncentrer dig om din vejrtrækning , mens du bruger billedsprog . Da solen varmer din krop , så forestil dig det er fyldt med lys , og alle de dele af din krop vokser lysere og lysere , næsten svævende . Du skal være dybt i en tilstand af afslapning nu, og sammenhængende bør man glider væk . Hvis du på noget tidspunkt føler dig selv blive trukket tilbage til din krop og taget fra din meditativ tilstand , langsom din vejrtrækning og forestille sig farven rød omkring din krop langsomt at flytte ned til orange , så gul , så grøn , så mørkeblå . Dette vil trække dig tilbage i en dvaletilstand .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.