hvordan man finder en aerobic klasse

Tilslutning til en aerobic klasse er en fantastisk måde at arbejde en øvelse program i din hverdag . Du går til en klasse på et planlagt tidspunkt , så du ikke kan sætte sig ned , og du kender din træning vil være effektiv , da du lytter til en uddannet instruktør . At finde en klasse , der virker for dig er let blot følge disse trin
1 .
Find et fitnesscenter eller fitnesscenter . Bed om en liste over aerobic eller downloade en på internettet . Også se på de lokale skoler og medborgerhuse , som undertiden giver sundhed og fitness klasser for lidt eller ingen gebyr .
2 .
Kig på listen over klasser tilbydes på de forskellige centre . Fremhæve de , der ser sjov og interessant . Tænk over hvad du ønsker af en træning og se, om en klasse beskrivelse matcher dine ønsker og behov .
3 .
Tjek intensitet og virkning niveauer af de klasser , der interesserer dig . Hvis du er nybegynder , skal du kigge for lav til middel intensitet og virkning niveauer og " begynder " klasser .
4 .
Spørg om en gratis prøveperiode . Mange fitnesscentre vil give dig mulighed for at afprøve de klasser , inden du køber et medlemskab . Dette er perfekt , hvis du er nervøs for at bruge penge op foran uden at vide , hvad du får .
5 .
Gå til et par af de klasser, som du mener passer bedst til dine interesser og fitness niveau . Du kan opleve, at man arbejder bedre med din kalender, og efterlader dig følelsen mere energisk bagefter . I sidste ende vælger en klasse , der fungerer sammen med din eksisterende liste-don't overbelastning selv i begyndelsen .

gode råd og advarsler


 • Tag en ven eller kollega med, hvis du er nervøs for at gå til en klasse alene . Nogle gange aerobic klasser kan være skræmmende , når alle andre synes at vide , hvad han eller hun gør . At have nogen med , vil du gøre dig både mere komfortabel .
 • Ligegyldigt hvad dit køn , kondition eller størrelse , så prøv ikke at lade den anden klasse medlemmer skræmme dig . Aerobic klasser er beregnet til gruppe deltagelse, men er dog stadig enkeltstående træningsprogrammer . Instruktører er uddannet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af programmet .
 • Tal med instruktøren , hvis du lige er begyndt fitness klasser , eller hvis du har nogen spørgsmål som knæ eller rygproblemer , eller hvis du er gravid . Han eller hun kan give dig tips om ændring af visse bevægelser .
 • Undgå avanceret eller stærkt koreograferet klasser , hvis du er nybegynder eller er ret ukoordineret . Hvis man presser sig selv for langt i starten vil du blive frustreret . Det er bedst at starte langsommere og arbejde dig op til de mere udfordrende klasser . Tænk bare , hvor stor du vil føle , når du kan gøre det .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.