hvordan man gør en knæ jab i kickboxing

Kickboxing er en glimrende måde at forbedre kondition, tabe sig og mindske stress . Det kombinerer konditionstræning fitness med selvforsvar for at kunne tilrettelægge en udfordrende træning og giver dig samtidig teknikker til at tage ned en hacker . Kickboxing kombinationer leveres med tilstrækkelig hastighed og kraft til at overraske din modstander og holde dem på tæerne . Hvis leveret korrekt , vil knæet jab hjælpe dig arbejde op en sved og brænde kalorier
1
Lad os antage, fighter holdning med den ene fod frem og den ene fod tilbage , balancere din vægt på begge fødder . Guffe i hagen og armene op i vagt position . Lav en dobbelt -handed greb med hænderne , og simulere en hals hold .
2 .
Lås dine hænder stramt sammen , så dine albuer udad . Skift din vægt til dit forreste ben og løft den bageste ben lodret . Hold dine knæ på den side af kroppen . Cross kroppen med dine hænder og trække dem i dobbelt -handed greb mod bagsiden af kroppen .
3 .
Swing knæet lodret ind i målet . Løft den anden knæet og levere en strejke til den modsatte side af posen med knoglen over knæskallen . Fold knæ og returnere din ben på gulvet .
4 .
Slip dine hænder , skubbe væk og skridt tilbage . Simulere den dobbelte -handed greb som du holder på din modstanders hals for at holde dem ude af balance . Genoptage din saldo og vende tilbage til den fighter holdning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.