hvordan man kan finde en trin aerobic

Du har besluttet at tilføje et skridt aerobic klasse til dit arbejde ud rutine . Godt for dig . Nu skal du finde ud af , hvor klasserne er afholdt. Find din skridt aerobic klasse ved at tjekke nogle af de følgende forslag , og du vil være i dit første klasse , før du ved af det

Du skal bruge: .
selvdisciplin


1 .
Kig i din lokale gule sider for at se , hvad fitness klubber eller træn faciliteter er i dit nabolag eller tæt på , hvor du arbejder . Vær sikker på at tjekke ud flere forskellige steder før enhver form for økonomisk engagement i disse . Bed om en klasse tidsplan for at sikre , at deres tidsplan er sammenfaldende med dine. Vær sikker på at bede om en fribillet til at prøve en klasse før undertegnelsen på den stiplede linje .
2 .
Spørg community center eller parker og rekreative center i din by . Mange af disse tilbyder undervisning på månedsbasis eller for et fald , forår , vinter eller sommer session . Klassen gebyrer er normalt meget rimelige , og der er ingen langsigtet engagement.
3 .
Se om det firma du arbejder for har en sundheds- klub . Du kan muligvis få en virksomhed rabat på dit helbred klub omkostninger . Nogle arbejdsgivere eller større selskaber tilbyder endda bonusser til medarbejderne , som er aktivt forsøger at forbedre deres sundhed .
4 .
Spørg de lokale dansestudie direktør , hvis de tilbyder skridt aerobic klasser . Mange dansestudier har et udvalg af forskellige type aerobic , og de kan omfatte skridt aerobic .
5 .
Form din egen klasse ved at købe et skridt aerobic DVD og spørge venner og naboer til at arbejde ud sammen . Du kan købe to eller tre forskellige dem og skifte hver klasse . Arbejde ud med vennerne er en stor motivationsfaktor .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.