hvordan man kan vælge den rigtige sko til trin aerobic

Den rigtige fodtøj gør en verden til forskel , ikke blot i form af komfort , men det er også et vigtigt sikkerhedsmæssigt betragtning, når det kommer til trin aerobic . Iført forkert fodtøj kan føre til smertefulde muskler, led og knogler skader, du kan undgå , hvis du tager dig tid til at uddanne dig selv

Du skal bruge: .
DVD -afspiller


1 .
Undgå at bære upassende fodtøj , mens de udfører skridt aerobic på alle tidspunkter. De fleste fitness-instruktører vil fortælle dig , at støvler , open- tåede sko , kjole sko og sko med nogen form for hæl udlæg træffe dårlige valg , der kan føre til skade .
2 .
Vid, at det ikke er så simpelt som overskrift til dit lokale sko lager og købe de første par løbesko dig, at se på salg . Faktisk er løbesko anbefales ikke til trin aerobic .
3 .
Gå til en butik , der specialiserer sig i salg af sportsfodtøj . Du vil finde en mere komplet sortiment af passende fodtøj en special-forretning . Desuden vil de ansatte blive mere vidende og i en bedre position til at hjælpe dig vælge den rigtige sko til dine skridt aerobic rutine .
4 .
Bær samme sokker du vil være iført under din træning , når du får udstyret til din nye sko . Husk at finde ud af , om dine fødder har neutrale , høj eller lav buer . Indlægssåler kan være nødvendigt for at matche form af sko med buer af dine fødder .
5 .
Erkend , at cross- undervisere , trin sko , ret sko og aerobe sko få det bedste valg af atletisk fodtøj til folk, der gør skridt aerobic . Spørg sælger for at se en komplet række af disse skotyper , når du besøger butikken .
6 .
Kender det er ikke kun længden af den sko, der tæller . Du ønsker at vælge en sko , der har den rigtige bredde så godt. En sko skal være lunt , men ikke stramt på tværs af dets bredde . Du vil også ønsker en sko , der tilbyder særlige stødabsorbering , eller tilføje indlægssåler , som vil øge dette til dit køb .
7 .
Walk rundt i butikken iført både venstre og højre sko , før du køber. De bør føle sig godt tilpas fra første skridt, du tager . Hvis ikke , skal du vælge en anden sko .

gode råd og advarsler


 • Besøg din familie læge , før du forpligte sig til en almindelig skridt aerobic træning , eller en øvelse regime af nogen art . Hvis du er over 30 år , eller hvis du har været fysisk aktive i lang tid , kan der være risiko for faktorer involveret , som du gerne vil vide, hvordan man styrer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.