hvordan du fjerner en Intel CPU fan

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-11

Intel var en af de første producenter af centralenheder ( CPU ) . Disse computerchips tjene som hjernen i computeren . Fordi de udfører et flertal af de opgaver på computeren , disse chips har en tendens til at blive meget varm under drift . En enhed kaldet en CPU fan kan hjælpe med at holde disse chips på et sikkert temperatur niveau . Den procedure at fjerne en Intel CPU fan ligner den industri standard procedure i andre CPU'er . Den største bekymring ved denne proces er at huske at jorde dig selv for at forhindre statisk elektricitet skade på din computer .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Luk computeren ned . . Frigør alle eksterne enheder , såsom skærme , printere eller mus . Afbryde strømmen til computeren fra væggen .
2 .
Brug skruetrækker til at fjerne skruerne på computerens kabinet dækning . Løft dækslet . Nogle tilfælde kan have en adgang panel , der vil forenkle denne proces .
3 .
Ground dig selv ved at røre en metalgenstand . Dette skridt vil sprede eventuel statisk elektricitet opbygget i kroppen . Du kan også bruge en antistatisk håndledsstrop at befri din krop af alle statisk elektricitet .
4 .
Find CPU og blæser inde i din maskine . Du kan kontakte din instruktionsbog for at hjælpe dig . Ventilatoren er normalt sort i farven og vil have ledninger , der fører fra det til computerens ledninger .
5 .
Løsn CPU fan fra CPU'en . Denne procedure varierer afhængigt af blæseren . Nogle modeller vil skrue ind i toppen af heatsink på CPU'en. I dette tilfælde løsne skruerne med en skruetrækker til at fjerne blæseren. I andre tilfælde kan ventilatoren klippes på CPU med et håndtag . Tryk ned på blæseren , mens unclipping grebet til at fjerne denne type .
6 .
krogen blæseren fra computeren ledningsnettet ved at trække fra hinanden plastik stik med hænderne . Må ikke trække i ledningerne , som kan skade dem .
7 .
Fjern blæseren fra tilfældet .


Previous:nothing Next:hvad er Bluetooth-profiler ? 

Kommentarer

Code:
change