hvordan man kan erstatte en laptop lcd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-25

En bærbar computer LCD -skærm udskiftning er normalt en meget dyr reparation . I de fleste tilfælde vil du tilbringe mellem $ 100 og $ 300 til udskiftning skærmen og derefter er nødt til at skallen ud en anden $ 150 til $ 300 for arbejdskraft afgifter . Selvfølgelig , hvis du kan gøre reparationer dig selv, vil du ikke betale arbejdskraftomkostningerne.

Udskiftning af LCD- skærmen i en bærbar computer er ikke for hårdt . Hvis du er i stand til at bruge et par grundlæggende værktøjer , er opmærksomme på detaljer og er tålmodig , kan du med held erstatte skærmen i omkring en time .

Du skal bruge :
Phillips # 2 skruetrækker
. Skruetrækker .
Scribe .
Udskiftning LCD- skærmen .


1 .
Luk din bærbare computer. Afbryde AC adapteren og andre kabler er tilsluttet din computer . Vend den bærbare computer over , så du kan se bunden af maskinen .
2 .
Skub den lille lås ved siden af batteriet til " låst op " position . Mens du holder låsen , træk batteriet ud af den bærbare computer. Drej den bærbare computer tilbage over og åbne LCD- skærmen .
3 .
Pry tastaturet frem kanten dækker langs bunden af skærmen . Brug en skriftklog eller lille skruetrækker til at lirke op på coveret forsigtigt og derefter fjerne det .
4 .
Find gummi placering øskner på kanten af LCD-skærmen falsen . I de fleste bærbare computere , er der fire øskner på den øverste kant af skærmen og to i bunden ( en i hvert hjørne ) . Brug en skriver eller grave ind bag gummityller og derefter lirke dem ud .
5 .
Løsn og fjern skruerne bag hvor øskner var med Phillips skruetrækker . Brug den skriftlærde at lirke forreste og bageste dele af skærmen falsen hinanden og adskille dem . Fjern den forreste halvdel af ringen og sæt den til side .
6 .
Fjern de skruer , der fastgør LCD -skærmen til kabinettet . På de fleste bærbare computere , er der mellem fire og otte skruer langs de udvendige kanter af skærmen , der holder den på plads .
7 .
Vip den øverste del af LCD -skærmen mod dig og forsigtigt lægge ansigtet i displayet på toppen af tastaturet . Fjern forsigtigt videokablet fra bagsiden af LCD-skærmen . Afbryd kablet fra LCD -skærmen eller bundkortet ( alt efter tilfældet) .
8 .
Fjern det kabel , der løber fra LCD inverter board til bundkortet . Løft LCD- skærmen fra tastaturet sæt den til side .
9 .
Læg den nye skærm forsigtigt ned på toppen af den bærbare computer tastatur . Tilslut videokablet og sæt nye skærm ind bag ringen kabinet . Flugt skruehullerne omhyggeligt og sæt skruer . Spænd skruerne med Phillips skruetrækker .
10 .
Slut kablet fra LCD inverter board til stikket på bundkortet . Juster frontdækslet stykke med den bageste bezel og falde på plads . Indsæt og stramme skruer for ringen . Udskift gummityller og tryk dem på plads med fingrene .
11 .
Sæt batteriet . Tilslut AC strømforsyningen og tænd for computeren . LCD-displayet skal nu arbejde .

gode råd og advarsler


  • Bær en anti-statisk håndledsstrop top undgå at beskadige komponenter inde den bærbare computer. Laptop komponenter , som f. eks dem der er forbundet til skærmen , er modtagelige for skader forårsaget af statisk elektricitet.


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger et tastatur i stedet for en computermus     

    Kommentarer

    Code:
    change