kan ikke deaktivere trykke for at klikke på Dell Inspiron 9400 Windows XP

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-29

Tryk her for at Klik på ( eller trykke ) drejes i som standard på mange bærbare touch pads . Selv om det er designet til at gøre det lettere at trække emner omkring en desktop , kan det også medføre, at nogle musemarkøren kontrol. Hvis du har prøvet og undlod at deaktivere den , kan det pegefeltet drivere der skal opdateres , før det kan slås fra
1 .
Klik på " Start " i Windows XP , og klik på " Control Panel ". Dobbeltklik på " Enhedshåndtering ".

Klik på " Windows "-logoet i Vista og Windows 7 og skrive " Device Manager "i " Start søgning "-boksen . Klik på " Enhedshåndtering " i resultaterne . Klik på " Fortsæt " , hvis Windows beder om din tilladelse .
2 .
Klik på " + "-tegnet ud for " Mus og andre pegeenheder . " Højre-klik på din touch pad , og vælg " Opdater driversoftware . . . " Vælg " Søg automatisk efter opdateret enhedsdriver software. " Klik på " OK " og giver bilisterne til at være fundet og installeret . Download og installer driveren direkte fra Dell , hvis de ikke er automatisk fundet . Genstart computeren .
3 .
Klik på " Start " og vælg " Kontrolpanel " i Windows XP . Dobbeltklik på " Mouse ".

Klik på " Windows "-logoet i Vista og Windows 7 . Skriv " Mus "i " Start Search " og trykke på "Enter ". Klik på " Mus ", når søgningen er færdig .
4 .
Vælg " Hardware " fanebladet i " Egenskaber for mus " vinduet . Vælg den touch pad og klik på " Egenskaber ". Klik på " Skift indstillinger ", hvis indstillingerne ikke vises .

Klik på " Device Settings " fanen i Windows 7 , og vælg navigationspladen . Klik på " Indstillinger ".
5 .
Klik på " + "-tegnet ud for " Tapping . " Klik på feltet ud for " Tryk for at Klik på " for at fjerne markeringen og klik på " OK ". Genstart computeren . Tryk her for at Klik skulle nu være deaktiveret på din Dell Inspiron 9400 .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette min Acer Aspire One 

Kommentarer

Code:
change