Hvordan løser jeg befordring problemer med en HP printer ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-04-23

Transport i en HP Deskjet printer er den komponent , der glider frem og tilbage for at udskrive papiret . Transport kan marmelade , hvilket printeren til trykfejl , stoppe udskrivning eller synes brudt . Hvis dette sker , vil du høre en skurrende lyd , når vognen forsøger at flytte , men ikke er i stand til at gøre det . Dette indikerer , at aktuatoren armen sidder fast , som forhindrer befordring glider frem og tilbage som det normalt skal. Rettelse af problemet er kun et spørgsmål om at løfte og slippe aktuator armen , derefter flytte vognen igen .
1
Tag HP-printer fra stikkontakten og åbn dækslet , så du kan se vognen forsamling . .
to .
Fjern eventuelle papirstop , der måtte findes . Fjern overskydende papir fra ruller .
3 .
Klem de to håndtag på modsatte side af papirskuffen, og træk skuffen ud . Sæt papirbakken side . Kig efter eventuelle fastklemt eller krøllet papir , hvor bakken er placeret , og fjerne det .
4 .
Skub transport til midten af printeren forsigtigt . Hvis vognen kan modstå , afstå og fortsæt til trin 5 .
5 .
Find den lange sorte bjælke lige over rullerne . Tryk på bar ned og lad den springe tilbage op . Prøv at skubbe vognen mod midten igen . Hvis vognen kan modstå , stop og fortsætte til trin 6 .
6 .
Find en sort bjælke , der sidder under rullerne . Du bliver nødt til at nå under og føler bar at finde den . Kontroller at se , at det er fladt og parallelt med printeren . Pres det forsigtigt ned , hvis det peger opad . Skub transport til midten af printeren .
7 .
Løft aktuator arm , som er en tynd plast bånd lige over gear forsamling på venstre hånd inde i printeren . Denne arm er ca 1-1/2 inches lang og 1/3-inch bred . Tillad armen til snap tilbage til sin normale position .
8 .
Sæt papirbakken og slutte printeren til magten . Tænd printeren , og luk låget. Tillad printeren for at nulstille , og tryk på " OK " på displayet , eller følg HP printer nulstilling anvisningerne på printerdisplayet eller i manualen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udskrive papir til at passe en cd sag 

Kommentarer

Code:
change