hvordan man laver en lightscribe disk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-04-08

LightScribe teknologi bruger sine egne diskdrev , tomme medier diske og etiket-gøre software til at brænde brugerdefinerede etiketter på oversiden af tomme LightScribe cd'er og dvd'er . LightScribe Template Labeler , LightScribe Simple Labeler og Droppix Etikettemaskine Software er tre gratis software -programmer der gør det muligt for brugerne at skabe deres egen LightScribe -diske

Du skal bruge: .
LightScribe-aktiverede drev
LightScribe medier diske .
LightScribe label-lave software .
LightScribe System -software .

LightScribe Skabelon Labeler


1 .
Kør LightScribe Template Labeler software og klik for at vælge en af programmets skabelon design . Klik på " Hent flere skabeloner " til at hente flere skabeloner hvis det er nødvendigt .
2 .
Klik på et område på disken billede for at indsætte en billedfil fra computerens harddisk . Klik på " Zoom "knappen eller bruge rullehjulet på computeren musen til at gøre billedet større eller mindre , og klik derefter på og træk billedet til et område af disken . Klik på et tekstfelt på disken billedet for at begynde at indsætte tekst . Skrive tekst ind i tekstfeltet ved hjælp af tastaturet .
3 .
Klik på " Vis udskrift og udskriv " og indsæt en tom LightScribe medier disk i LightScribe -drevet . Sørg for, at etiketten vender nedad . Vælg den LightScribe drevet fra drop -down menu boks, og vælg derefter en kontrast niveau, og antallet af kopier, der skal udskrives . Klik på print -knappen for at starte udskrivningen etiketten .

LightScribe Simple Labeler


1 .
Kør LightScribe Simple Labeler program og derefter indsætte en tom LightScribe medier disk i LightScribe-aktiverede drev . Sørg for, at etiketten vender nedad .
2 .
Klik på teksten områder og skriv den tekst , der vises i toppen og bunden af disken . Vælg en skrifttype til brug for mærket , og vælg en valgfri grænse for diskens etiket .
3 .
Vælg den korrekte LightScribe -drev installeret på computeren . Vælg derefter antallet af kopier der skal udskrives , og klik på " Næste " for at få vist udformning af etiketter .
4 .
Klik på " Brænd Label "for at begynde at brænde LightScribe etiketten .

Droppix Label Maker


1 .
Kør Droppix Label Maker og vælge den type disk til at oprette, enten data , lyd eller video . Gennemse og vælg en af disken skabeloner , eller klik på " almindelige "for at oprette en tom disk etiket .
2 .
Tilføj tekst til etiketten på disken ved hjælp af tastaturet . Dobbeltklik på det tomme tekstfelt til at ændre teksten muligheder , såsom gennemsigtighed , skriftstørrelse og andre effekter .
3 .
Vælg et billede fra harddisken for at tilføje til disken etiketten . Klik og træk billederne for at placere dem på disken etiketten .
4 .
Klik på " File " og vælg " Egenskaber " og derefter klikke på " disk farve " for at ændre etiketten farve , der passer til farven på den tomme LightScribe Media Disc .

5 .
Sæt en tom LightScribe disk med etiketten-side nedad i computerens LightScribe-aktiveret diskdrev . Klik derefter på print og vælg en udskriftskvalitet for disken billedet . Klik på Udskriv for at starte udskrivningen LightScribe disk .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer ram til min Toshiba 

Kommentarer

Code:
change