integreret vs dedikeret grafikkort bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-04-26

Mange bærbare beslutningstagere vælger integreret grafik over dedikeret grafik , fordi det er mere omkostningseffektivt og de fleste brugere ikke kræver en dedikeret grafikkort , som er i stand til at gøre mere end en integreret en

integreret grafik

Integreret grafik bærbare computere har GPU ( Graphics Processing Unit ) på bundkortet selv . Mens dette begrænser den samlede grafiske evner, integreret grafik er velegnet til de fleste brugere . En integreret grafik GPU bruger delt systemhukommelse , hvilket betyder, at det trækker sin hukommelse fra den bærbare 's ram . En fordel ved integreret grafik er lavere strømforbrug .

dedikeret grafik

Den største fordel for en bærbar computer , der har en dedikeret grafikkort er , at den anvendte hukommelse er på selve kortet . Da kortet ikke er ved hjælp af fælles system ram , kan det gøre mere . Laptops med en dedikeret grafikkort vil bruge mere strøm .

Grafik Selection

For de fleste brugere vil en bærbar computer med en god integreret GPU fungerer godt . De, der vil spille de nyeste spil eller udføre grafisk krævende operationer, såsom videoredigering , ønsker at få en bærbar computer , der har en god dedikeret grafikkort .


Previous:nothing Next:hvordan man kan angive tilladelser på et flash- drev 

Kommentarer

Code:
change