Den bedste rejse printere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-10

At være i stand til at printe dokumenter ud , kan billeder og breve være en vigtig del af din virksomhed praksis , selv når du er på rejse . Rejse -printere er designet til at være lille nok til at bære med dig sammen med en bærbar computer og andre kontorartikler ( vejer mellem to og fem pounds ) . De kan også arbejde med en trådløs forbindelse og din computer , og de fleste kommer med batteripakker samt bil opladere , så du kan bruge dem som helst , hvor som helst .

Canon PIXMA iP100

Ifølge SmallPortablePrinter webstedet, PIXMA iP100 er " en af de øverste mobile printere i branchen . " Det var designet til at udskrive farvefotos samt sort /hvide billeder og dokumenter , og kan sættes direkte i dit digitale kamera . Du kan også oprette forbindelse til denne printer ved hjælp af en trådløs forbindelse , Bluetooth eller USB . Fra 2010 PIXMA iP100 koste omkring 250 dollar .

Canon PIXMA iP90

PCWorld rangerer Canon PIXMA iP90 som en af de øverste rejse printere af flere grunde , herunder dets evne til at udskrive både farvefotografier samt dokumenter . Det vejer næsten fem pounds med ekstrabatteri , men kun omkring fire uden . Selv om det kan være større end nogle rejser printere , kan PIXMA iP90 udskrive 6,3 sider dokumenter i minuttet , hvilket slår den tid , at nogle desktop printere arbejde på . PIXMA iP90 retails på omkring $ 249 ( fra 2010 ) .

HP Photosmart 375

PCWorld også placerer HP Photosmart 375 øverst på sin liste for bedste rejse printere . På kun 3,8 pounds med den valgfri batteri, er det en af de mindste mobile printere til rådighed (fra 2010) . I modsætning til Canon PIXMA modeller kan Photosmart 375 ikke udskrive både fotos og dokumenter . Men dens printkvalitet til billeder er meget god ( i henhold til PCWorld ) . Denne printer også koster omkring 250 dollar .


Previous:nothing Next:skridt til at rense hk 4700n 

Kommentarer

Code:
change