Ethernet- vil ikke lys på westell 6100 modem

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-17

Eventuelle problemer med dit Ethernet-kabel , vil ikke kun påvirke kvaliteten af din Internet hastighed , men også evnen til at oprette forbindelse til internettet . Ethernet- kabler er relativt billige kabler , der ligner en telefonledning , men større . De overfører data fra din DSL -modem til din computer . Korrekt fejlfinding dine Westell modem vil afgøre, om en ny Ethernet- kabel er nødvendigt , eller hvis du har et problem med Westell selve udstyret
1 .
Tag Westell modemet ud af stikkontakten og tage Ethernet -kablet fra bagsiden af din computer og bagsiden af dit modem . Lad modemmet unplugged i ca 1 minut . Sæt modemet tilbage i stikkontakten og tilslutte Ethernet-kablet tilbage i bagsiden af din computer Ethernet -port og den anden ende ind i bagsiden af modemmet Ethernet -porten . Kontroller at se, om lyset er tændt på modemmet .
2 .
Switch Ethernet -kabler for at se, om problemet er med selve kablet . Låne en Ethernet- kabel fra en ven eller bruge en ekstra Ethernet- kabel , kan du allerede ejer . Sæt kablet ind i bagsiden af din Westell modem og computer for at afgøre, om Ethernet lys lyser . Hvis lyset på modemet lyser , spørgsmålet blev med dit Ethernet-kabel .
3 .
Slut samme Ethernet- kabel, der aktuelt er tilsluttet til din Westell modemmet til en vens eller familiemedlems computer og modem . Hvis det samme Ethernet- kabel gør det muligt for din ven eller slægtning at oprette forbindelse til internettet , kan problemet være med Westell modem selv . Kontakt butik du har købt dit udstyr fra eller din internetudbyder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne bærbare laptops 

Kommentarer

Code:
change