HP Inkjet tekniske oplysninger

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-08

Hewlett- Packard ( HP ) har en bred vifte af inkjet printer linjer . Nogle er beregnet til brug i hjemmet og andre til erhvervsmæssig brug , i henhold til HP's websted . Mange af de printere fra HP er Energy Star- kvalificerede . Og når du køber printer fra HP, emballagen er helt genbruges

Specifikationer

Specifikationer for en inkjet printer kommer til at omfatte , hvor mange sider i minuttet ( ppm ) printeren vil producere i sort og farve . Hvis printeren kan udskrive fotos , den tid, det tager at udskrive en vil blive citeret . Udskriftsopløsningen vil blive specificeret i dpi ( dots per inch ) og i pixels . Specifikationerne vil også omfatte de typer af blæk krævede patron og om printeren har et display ( typisk et LCD-display ) . Typen og mængden af hukommelse er normalt inkluderet .

Papir

De tekniske oplysninger vil beskrive, hvordan mange papirbakker har printeren , hvis nogen, og mængden af papir , der kan indlæses på én gang . Informationen vil ligeledes indeholde den papirstørrelser , som brev-og kuvert , at printeren kan bruge . Det vil også oplyse , om printeren kan udskrive på begge sider af papiret-dette er kendt som dupleksudskrivning

Forbindelse og Power

Den type af forbindelser til rådighed , vil blive specificeret . De omfatter normalt en USB- port og kan omfatte et memory card slot . Strømforsyningen vil blive specificeret som input spænding , vil den maksimale strømforbrug angives i watt og driftstemperaturområde vil blive givet .

drift Krav og fysisk

Kravene printeren vil fremgå . Dette omfatter typisk operativsystemet , processor og mængden af RAM er nødvendigt for at støtte printeren . De fysiske dimensioner , leveres normalt som længde , højde og bredde , er givet i inches , og vægten er angivet i pounds .


Previous:nothing Next:laptop komponenter forklarede 

Kommentarer

Code:
change