Hvordan foretager jeg fejlfinding en Compaq f572us ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-24

At eje en bærbar computer som Compaq F572US giver dig den bekvemmelighed at gå nogen steder , men hvis noget går galt med enheden omkostningerne til at finde og løse problemet kan være ret høje. Med prisen for professionel service så højt til laptops , betaler det sig at udvikle nogle fejlfinding færdigheder af dine egne . Den F572US laptop er tendens til en række spørgsmål , og lære at identificere og løse disse spørgsmål kan du spare både tid og penge

Du skal bruge: .
Trykluft


. 1 .
Fjern alle hardware knyttet til den bærbare computer , herunder printere , eksterne harddiske og scannere . Også fjerne alle enheder er sluttet til USB- porte .
2 .
Tilsæt hvert stykke hardware til den bærbare computer en ad gangen for at afgøre, hvilke stykke hardware er årsag til problemet . Et dårligt fungerende stykke hardware kan forårsage problemer med den bærbare computer .
3 .
Geninstaller driver for dårligt fungerende stykke hardware , enten ved hjælp af den cd , der fulgte med enheden eller en driver hentet fra på producentens websted .
4 .
Tilslut en ekstern skærm til bagsiden af F572US hvis den interne skærm ikke er tændt . Hvis den bærbare computer arbejder med den eksterne skærm , men den indbyggede LCD er sort , vil displayet skal udskiftes .
5 .
Spray tastaturet på F572US med en dåse komprimeret luft at løsne snavs eller madrester , der kan forstyrre den normale drift af tastaturet . Vend den bærbare computer på hovedet og ryst den for at fjerne den løsnede snavs .
6 .
Log på den bærbare computer og højreklik på " Denne computer " ikonet . Vælg " Egenskaber "og klik på " Hardware " fanen .
7 .
Klik på " Enhedshåndtering "knappen og udvide plustegnet ud for hvert stykke hardware . Kig efter eventuelle røde udråbstegn eller gule spørgsmålstegn. Disse er tegn på , at et bestemt stykke hardware ikke fungerer rigtigt.
8 .
Højreklik på en funktionssvigt stykker hardware og vælge " Opdater driver " for at downloade og installere en ny driver . Fortsætte processen indtil driverne til hver dårlige stykke hardware er blevet udskiftet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan bytte wifi kortet i en toshiba u405 

Kommentarer

Code:
change